Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit mondanátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés

Pár hónapig voltunk párkapcsolatban, eleinte normális volt, elvitt randizni, aztán hirtelen nem akart mást csak megd*gni. Nekem ez még korai volt, vártam volna még vele, de nem értette meg és nagyon nyomult. Volt olyan, hogy kifejeztem, hogy nem akarom kiv*rni neki, de akkor meg ideges lett, mert ahogy ő fogalmazott nekem ez ,,kötelességem megtenni, mert enélkül csak barátok lennénk" Volt olyan, hogy bezárt a szobába, mert azt akarta, hogy lesz*pjam, de világosan kifejeztem, hogy nem szeretném.

Nem az intimitással lett volna baj hanem, hogy nem értette meg, hogy nekem ez még korai, és ne erőltesse ennyire. Ekkor már nyilván nem mentünk sehova randizni, folyamatosan csak szexet akart. Volt, hogy éjfélre értem haza munkából és ő úgy gondolta, hogy 10 óra fizikai munka után biztos jól esne nekem, ha le is sz*pnám még aznap és elkezdte az arcomhoz nyomni a f*rkát. Mert nekem ez kötelességem...

Aztán ezek miatt szakítottam vele. Gondoltam, hogy vagyunk annyira felnőttek, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat és nem mindenki előtt mindennek lehordani a másikat, de nem. Viszont hallottam, hogy vkik éppen a szakításunkról sutyorogtak, hogy elvileg én voltam az aki kihasználta a másikat, meg aki játszott a másikkal. És emiatt még rám néznek rossz szemmel...

2023. jún. 29. 15:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
63%

20

Akkor meg azért hülye, mert ennyi ideig vele maradt. Ilyen roppant egyszerű.

2023. jún. 29. 16:10
 22/32 anonim ***** válasza:
32%

Aha, de ha te tennéd fel kerdest, akkor neked is szarul esne.

Ha meg férfi kérdezte volna, mint amit linkeltem, hogy miért a fenéksimogatás, akkor meg önvédelemről beszélünk. Viszont itt a nő a hülye, aki nem mert hamarabb lelépni, vagy szerette azt a férfit.

Komolyan "mondom" mindenfajta gondolat, logika nélkül válaszoltok jó páran... (#smh)

(Tessék lepontozni, nem zavar)

2023. jún. 29. 16:15
 23/32 anonim ***** válasza:
3%

Le is pontozom, mert szerintem hülyeség.

Ez nem lelkisegélyszolgálat, hanem egy fórum. Én meg nen teszek fel ilyen kérdést, nert nem vagyok olyan ostoba, hogy hónapokig együtt legyek olyannal, akihez nemcsak hogy nem vonzódom, de még egy gyökér is.

2023. jún. 29. 16:23
 24/32 anonim ***** válasza:
21%

De a férfiaknak oda írod talán te is, hogy adják lejjebb az igényeiket, ugye? :D

Akkor egy nő miért nem adhatja lejjebb? Azt írta a kérdező, hogy minden jó volt még el nem kezdte manipulálni, hogy a KÖTELES leszopni, lefeküdni vele.

A férfi miért nem hagyta el akk3, miért mondott olyanokat? Miért a nőt hulyezed le, amikor a férfiaknak jó pár ember (lehet téged is beleértve) add lejjebb az igényeid válaszok írodnak, vagy miért ő a hülye, amikor a férfi lehet nárcisztikus és mindenki tudja, hogy nehéz olyantol elszabadulni? Ráadásul lehet attól tartott a kérdező, hogy zaklatni kezdi... (Hát elhordja mindennek) és azért várt hónapokig.

Akár szerelmes volt... Csak KORAINAK tartotta pl. 2 hét után aztán meg nem mert lépni.

2023. jún. 29. 16:28
 25/32 anonim ***** válasza:
33%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - Tessék egy másik link, ott pontosan azt írtam, amit te, hogy sok nő aláfekszik úgy a férfiaknak, hogy nem is kívánja a vele való szexet és le lettem pontozva.

Az meg fel van pontozva aki azt írta, hogy férfi erőszakos, mert a nő nem köteles lefeküdni vele, sőt arra sem, hogy eltűrje, hogy a férfi megsimogatja a melleit házasságban otthon,merthogy tárgyiasítás történik.

Erre fel e kérdés alatt azt írjátok, hogy a nő a hülye, mert hónapokig hulyitette a férfit és a férfi nem erőszakos "csak" gyökér!

Házasság alatt bármikor lehet a férfi erőszakos, tiszteletlen pedig csak simogatja a nejét, de ezek szerint a nő e kérdés alatt ostoba, mert szakított hónapok után.

Döntsétek már el, hogy mikor beszéltek erőszakról, jó? :DDD

2023. jún. 29. 16:44
 26/32 anonim ***** válasza:
46%
Egyszerűen undorító válaszok jöttek. Mindenki gondoljon bele, hogy mi lenne a véleménye ha ezt a lányával, húgával, anyjával tennék. Továbbra is a nő lenne hibás?
2023. jún. 29. 16:56
 27/32 anonim ***** válasza:
70%

"De ha te hónapokig együtt vagy valakivel, és még mindig nem érzed késznek magad a szexre, akkor ki kell mondani, hogy extrém igényeid vannak"

Adná az ég, vagy akárki, hogy mindenki ennyire legyen extrém. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2023. jún. 29. 17:48
 28/32 anonim ***** válasza:
75%

Miért nem ismerkedem? A válaszok miatt. Én alapból nem szopok. Akkor bezárhatnak bárhova? Normálisak vagytok?

El tudjátok képzelni, hogy nem akarjátok, hogy a barátnőtök megdugjon felcsatolhatóssal, erre ő bezár valahova? Vagy csak a fasziknál érthető, hogy jaj, szegénykék, frusztráltak, ha nem kapnak puncit, szájat, feneket, valamit adni kell nekik, különben más férfiak is csak a vállukat rángatják, hogy hát ez a világ rendje. Ez a normális.

2023. jún. 29. 17:55
 29/32 anonim ***** válasza:
78%

28

Be lehet fejezni a szalmabábozást. A férfi agresszív bűncsselekményt követett el. A nő neg egy ostoba, frigid pina. Ennyi

2023. jún. 30. 10:09
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Én nőként 2-3 nap szexhiány utan tudok frusztralt lenni úgyhogy teljesen megertem a pasit bocs.
2023. júl. 2. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!