Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen, kinőtt két pattanása és otthagytam. :))
Nem, egy stabil kapcsolatban nem ez számít csak.
En nem tudom hogy lehetnek ilyenek masok de ha az én párom felszed vagy lead akkor is őt látom benne nem csak egy testet.
Es igyanugy szeretem pocakkal is meg anelkul is.
3
Azért ez is túlzás. De igen, okot adhat, ha pl. drasztikus változásról szó. Mondjuk látványosan elhízik, és többszöri kérés és a segítségem felajánlása ellenére sem hajlandó ezen változtatni. 10 éve vagyok kapcsolatban, vannak bőven értékek a kapcsolatunkban, mégis így gondolom. Nem lennék olyan emberrel, aki teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy nem tudok vonzódni már hozzá rendesen (egyszerűen nem vonzódom túlsúlyos emberekhez, és nem kis pocakról beszélek most), valamint ha ilyen komoly egészségügyi kockázatnak teszi ki magát, akkor azt is figyelmen kívül hagyja, hogy milyen érzés lenne nekem az, ha mondjuk kapna egy jó kis szívrohamot.
Szóval bonyolultabb ez a kérdés egy valódi kapcsolatban, mint a magasztos, szeretetről és értékekről szóló frázisok.
De linjelgetném a barátom milyen volt 17 évesen meg milyen most. 100 kg félig izom félig átlagos meg pocakos es tapadnak rá. Habár majdnem 190 magas is.
Tiniként is jártunk meg felnőtten is egyutt vagyunk a kettő közt meg nem.
Szerettem akkor is mikor egyszál bél volt meg most is.
12 éve egymás mellett öregszünk. Meglepő módon egyre kevésbé jellemző ránk a tinikori feszes bőr, hamvas test stb... Csúnyulunk? Háát bizonyos szempontból igen.
De ha egy 18 éves lányra vágyom, előveszem a régi fényképeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!