Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért neki áll feljebb miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért neki áll feljebb miután el küldtem ismét ,hogy hagyjon végre békén ?

Figyelt kérdés
2x írtam meg neki ,hogy felejtsen már el végre és redukáljuk már le a kettőnk közötti kommunikációt mivel gusztustalanúl viselkedett sokszor ! Miután ezt meg írtam neki jött a támadás ismét,és el kedzet cirkuszolni (nem válaszoltam,tiltottam messengeren is !!) Miért kell ezt ? Mellesleg mire jó ez,mit akar el érni ? 40 éves meglett férfiról van szó !
2023. jún. 18. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Letiltottad? Akkor már ne foglalkozz vele. Miért pazarlod rá az energiát?
2023. jún. 18. 11:24
 2/5 A kérdező kommentje:
A miértet nem értem egyszerűen
2023. jún. 18. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

De miért vagy rá kíváncsi? Pszichológus vagy, vagy oda vagy még érte?

Egyébként mivel nem írtad le, hogy mi volt a gusztustalan viselkedés és hogy ő mit írt vissza neked így nem tudok tényleges választ adni, mert simán benne van a kártyákban, hogy mindketten, vagy inkább te vagy a bűnös és nem ő.

2023. jún. 18. 11:47
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Ahh, imádjuk a felnőtt férfi testébe bújt tipegőket :D (Nem.)
2023. jún. 18. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
3- 40 éves létére félre ment egy lánya korabeli kiscsajjal .... elvárta ,hogy h tip top legyen a lakás ő nem csinált semmit és még sorolhatnám
2023. jún. 19. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!