Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a szakítófél és még neki áll feljebb?!
Én raktam ki a barátomat, mert bevallotta hogy elkezdett másokra vágyni, miközben (úgy az egész) kapcsolatunk alatt érzelmileg nulla volt velem, de én mindenét eltűrtem...mindegy is. Folytatni akarta velem, mert szerinte ezek csak “random érzések”-az persze nem érdekelte hogy engem ezzel mennyire megbánt. Soha nem is szeretett igazán. Még szünetet is adtam neki, kultúráltan, de mivel két hét gondolkodási idő sem volt neki elég így megmondtam a végét.
Azóta várom vissza a személyes tárgyamat tőle, mert ezek után hogy sz*rba se vett, nem fogok köztes útra rohangálni hogy átvegyem, rakja le x helyre amit megbeszéltünk.
Lassan eltelt két hét, még mindig nem hozta el, anyám és már a barátok is megkérték. Időhiányra hivatkozott, meg azt üzente “hogy megbeszéltünk valamit amit nem tartottam be, és hogy az én szegénységi bizonyítványom hogy nem tudom miről van szó” meg hogy felejtsem el a bunkózást, ÚGY, hogy nem is beszéltem vele.
Igen, bunkónak tűnik az elválásunk, de nem fogok utána rohangálni, nagyon megbántott, miközben egy évig a csillagokat lehoztam neki, de fordítva nem jött semmi vissza...és nem fogok az utolsókban is én adaptálódni meg alkalmazkodni ő hozzá, eleget tettem
Miért mond ilyeneket??
Nézd, kérdező, tökre megértem a felháborodásodat, de mégis mit vártál? Ha eddig tojt rád magasról, semmi vett téged és az érzéseidet, akkor mivel lenne más? Eddig is húzta az idődet, meg minden.
Őszintén, én hagynám a fenébe az egészet. Ha nem fontosak a nála lévő tárgyaim, akkor nyomja fel magának, ha meg fontosak, akkor egyik délután becsöngetnék, amikor tudom, hogy otthon van, és elvinném, aztán tiltanám. Hogy egyszerűen minél hamarabb megszabaduljak tőle, és a saját lelkem gyógyításával tudjak foglalkozni. Szerintem gondolj át... mert sem bocsánatot kérni, sem megbeszélni, sem megbánni nem fog semmit, te pedig nem tudod tisztességesen lezárni.
Abban is biztos lehetsz, hogy abban a bizonyos két hétben ő már messze járt tőled akár lelkileg, akár fizikailag is. Viszont nem jöttek össze a számításai, így most jó lennél biztos pontnak.
Eddig tökéletesen csináltad, most pedig vagy szerezd vissza a cuccaidat, aztán gyógyulj ki ebből az önző gyökérből, vagy a cuccaid nélkül és nélküle folytasd az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!