Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg neki al feljebb az egész, törölt minden honnan, de ha képet cserélek egyből megjelenik messengeren?
Figyelt kérdés
Egyébként hh nem látom mint mást ha nem is az ismerősöm? Múltkor cseréltem képet meg untam a régit, meg jelent pár percre messengeren. Utána meg egyszer már kíváncsiságbol, és akkor is (2het elteltével, addig nem láttam egyébként). Most meg nézte? Mire jó ez a viselkedés? Mint egy ovis. N312021. dec. 18. 15:46
1/6 anonim válasza:
Tudod mi a gyerekes viselkedés? Azt figyelni mit csinál a másik. Fogalmam sincs az exeim mit csinálnak és nem is érdekel.
2/6 A kérdező kommentje:
Fájt volna normálisan a kérdésre válaszolni és nem kötözködni? Ki élted magad remélem?! Nem költői kérdés volt!
2021. dec. 18. 15:48
3/6 anonim válasza:
Kérdeztél és válaszoltam. Szörnyen gyerekes dolog azt nézni mit csinál a másik, a csúcs pedig az, hogy erről itt érdeklődsz. Nem nézed mit csinál és nem fáj. Ennyi a lényeg.
4/6 anonim válasza:
Ha tényleg akarsz egy jó tanácsot: a saját dolgoddal foglalkozz és ne mással. Akkor az ilyen bajok kerülni fognak.
Senki nem tudhatja, hogy mi miatt figyel téged. Nyilván nem vagy neki semleges. Lehet, hogy nem is hiányzol neki egy cseppet sem, de lehet, hogy hiányzol. Ha ez érdekel, akkor kérdezd meg, mi nem fogjuk helyetted.
5/6 anonim válasza:
Okes, nem veszed eszre, hogy naprol napra elborultabb vagy??
Nem kellettel neki, lerazott értsd már meg..
Semmi tartásod nincs 31 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!