Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az haragszik, annak áll feljebb aki ki van dobva okkal?
Valemelyik pl átmegy bunkóba a kapcsolatban, vagy volz olyan js aki megcsalt.
Értelemszerűen szakitanom kell(még nekem, aki szerelmes, aki akarta akarja az egészet, és nem a másik szakít soha valahogy hanem még ezt a terhet is én vigyem a hátamon a szakitás fájdalmát és én is tegyem meg, már ezt is gusztustalannak tartom a szakitás provokálást)
Na és akkor fájo szívvel csalódva ÉN szakítok MERT a másik nem szeret, bunkó! Es többszöri kérésre sem változtat. Vagy mert megcsalt, bármi és eljatszotta a másik bizalmát, sőt az mégcsak nem is érdekli h bízik e benne a másik.
És nem az hogy úgy távoznának hogy igen jogos volt hogy kidobtam, igen ő volt a hülye ő cseszte el, ő csalt meg vagy ő volt bunkó, vagy sikeresen kiprovokálta a szakítást, hanem még nekik áll feljebb, még ők utálkoznak gyűlölködnek, még ők hordanak le engem és terjesztik a rossz hírem meg r.bancoznak engem le(a barom külsősök meg persze nekik hisznek, 1 utálómból lesz másik 20 utálóm is), és ha véletlen összefutunk még ők flegmáznak, szólnak be, és még arra kényszeritenének hogy még én nyaljak én kérjek elnézést, én legy3k a kedves aki megbékíti, hogy még ő ne haragudjon rám.
Miért az a szemét aljadék q.rva, aki kidob egy bunkót, vagy kidob egy megcsalót?
És gyakorta azt képzelik be maguknak biztos csak azért dobtam mert NEKEM van valakim, én járok félre, én csalom.
Hiába mondom, hogy azert van dobva mert bunkó vagy megcsalós vagy bármi ami nálam kimeríti a szakítás alapját. Sz rember és kész húzzon a fr.ncba.
Az ilyenek nem néznek magukba hogy igen ő volt a hibás, ő cseszte el? Vagy azok akik direkt szakítást provokálnak ki? Hogy igen direkt provokáltam hogy ez legyen?
Ne az mocskolja már be a másikat aki félrejárt csalt.
Ez is mi?
Valaki felrejárt ki van doba es még ő pofazik? Ahelyett hogy meghúznák magukat.
Jesszusom kikkel álltál te szóba..🤦🏽♀️
Velem is volt olyan, aki csúnyán viselkedett velem, de a szájára nem vett utána, mindenkinek csak a szépet mondta rólam.
És még ő is elég nagy patkány típus volt, akkor milyen férfiakkal foglalkozhattál.. akárhogy nézem sajnos ez a te hibád is pláne, hogy több férfiról is beszélsz.
Sőt ismerek olyat aki úton útfélen elmondta, hogy hűtlen volt, de csak szépet jót mondott arról akihez hűtlen volt. Ez is kétszínű, de érted legalább annyi volt benne, hogy a nőről rosszat egy szót se..
Azért foglalkozok vele mert összefutottam az exemmel és még Ő arroganskodik velem! Miközben neki kéne a föld alá is elbújnia.
Meg előző kaocsolatomban (4év eljegyzéssel), is hasonló volt hogy nem tűrtem el már a kritizálásait, a lehordását, eljegyzést bontottam és erre még ő micskol be engem a családja előtt hogy én pasiztam volna meg minden ilyet hazudik meg képzeleg be magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!