Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult hogy életed szerelmével kellett szakítanod?
Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 13:11
21/28 anonim válasza:
18 Ez nem igaz-attól függ mit tett az illető.
22/28 anonim válasza:
De lehet neki könnyebbé tette, csak a saját buta gondolatai miatt inkább kidobta...lehet a kérdező egy amúgy rosszul gondolkodó ember aki már nagyon sok hibát vétett életében.
23/28 anonim válasza:
Igen, már 12 éve. 2 évig voltunk együtt. Ő munkalehetőséget kapott az USA-ban nagyon jó feltételekkel (kutatás). Nem tudta, mit csináljon, már esküvőről beszélgettünk. Én egyetemre jártam és a beteg anyukám ápoltam.
Kértem, hogy menjen, valósítsa meg az álmait. Az utolsó éjjel összebújva sírtunk, még akkor is mondogatta, hogy nem száll fel másnap a gépre. De elment és jól tette. Szép karriert futott be. Én is lediplomáztam 3 év múlva, majd lett valakim és férjhez mentem. De soha nem lett senkivel olyan mint vele.
24/28 anonim válasza:
23
Miért nem mentél utána? Bár már mindegy...
25/28 anonim válasza:
Hát igen....az ostoba ember mindíg a pénzt fogja választani, az már mit sem számít neki hogy boldogtalan.
26/28 anonim válasza:
Csak úgy tűnt annak idején, hogy életem szerelme, de már szakított, nehéz volt a helyzet.
27/28 Paczalos István válasza:
Ha szakítottál vele, akkor valószínűleg nem az életed szerelme
28/28 anonim válasza:
Kezdem azt érezni, hogy az ilyen "akkor nem is életed szerelme, ha képes vagy szakítani" hozzászólók még életükben nem voltak úgy igazán szerelmesek. Hogy csak addig jó a másik, amíg azt tudja nyújtani, amire vágytok. Mert igen, van az a szintje a szerelemnek, amikor a másik boldogságát a magamé elé helyezem. Pl. ő akar gyereket, de én nem tudom neki megadni. És igen, van, hogy hibázunk is, előfordul, hogy helyrehozhatatlanul, de az is lehet, hogy később helyre lehet hozni. De attól még igenis lehet valaki életem szerelme, mert a.) elengedtem, hogy nélkülem legyen boldog (max. kiderül, hogy nem lesz az) b.) akkor is, ha hibáztam a kapcsolatban. Életem szerelmét még évekkel a szakítás után is szerettem és ő is engem. Csak később bizonyította be az idő meg a sors, hogy ő életem szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!