Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult hogy életed szerelmével kellett szakítanod?
Egy embernek az élete folyam hány "életem szerelme" van?
ui: Nem kell válaszolnod, mert aki ezt a két szót így használja, az egy szavahitetlen, megbizhatatlan ember. Akár nő, akár férfi is az illető. A világ legnagyobb hütlen emberei ezek. Akik ezt a két szót rendszeresen használják.
Azt hogy ki volt életed szerelme azt csak a halálos ágyadon tudnád megmondani, ha visszatekintenél az életedre, és csinálnál egy számvetést.
Addig amíg nem élted le az egész életed, mindig lesz esélyed egy akárhanyadik "életed szerelmére" akiről azt gondolod, hogy ő szebb és jobb mint az előző. De hogy ki volt a favorit az csak a halálos ágyadon derül majd ki, ha összeszámolod azokat akiket annak véltél.
"de ettől még nagyon szeretem a párom"
Igen, a nagy szerelem legfőbb jele, hogy szakítasz vele, hogy több időd legyen másra.
"Egy embernek az élete folyam hány "életem szerelme" van?"
Van, akinek hetente új :S
Életed szerelme nem nehezebbé tenné az életed, hanem sokkal könnyebbe, akármilyen sz@rban vagy éppen.
Ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!