Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé kétségbe vagyok esve, a volt barátnőm újra együtt akar lenni velem, hogyan döntenétek a helyemben?
Három évet voltunk együtt, januárban szakított velem a barátnőm, borzalmas heteket éltem át utána, h nincs mellettem a szeretett nő, akivel el akartam képzelni életem hátralévő részét. Szerinte túlságosan szeretem, túlságosan ráakaszkodtam, az utolsó hetekben el is hidegült tőlem, majd fogta magát és elköltözött a szüleihez, onnan pedig pár hétre rá a barátjához.
Ha véletlenül én is bementem utána a fürdőszobába az ollóért, letámadott, h miért követem őt, nem igaz, h nem tudok nélküle létezni, holott nem is őt követtem, hanem véletlenül úgy alakult, h nekem is a fürdőszobában volt dolgom. Ilyen apróságok voltak.
Én pont nem úgy érzem, h bármikor is ráakaszkodtam volna, mert mindig adtam neki teret az ügyes-bajos dolgaihoz mindazok ellenére, hogy sokszor ölelgettem, szeretgettem, odabújtam hozzá. Sose tartottam pórázon.
Elmondása szerint pár hónapja most együtt van egy idősebb férfivel, aki viszont a szexen kívül nem igazán adja meg neki azt a törődést, szeretetet, amit tőlem megkapott.
Ami miatt lényegében legutoljára végleg kiborult az az volt, h megkérte tegnap a párját, h nézze már meg a lapockáját, mert nőtt oda neki napozás után egy apró szépséghiba, egy pici pattanás, majd a barátja azt mondta neki, h nincs az a pénz, h ő bárkin pattanásokat nyomkodjon. Elmesélte, h a szexen kívül nincs köztük semmi összebújás, szeretgetés.
Elmondta, h nagyon hiányzok neki, hiányoznak a közös programok, összebújások és az, h mindig támogattam, mellette álltam.
A barátjával is elmennek kirándulni, szórakozni, néha kap egy puszit vagy megfogja a kezét, de semmi több. Ridegnek érzi a barátját.
Én nagyon szívesen elkezdeném vele újra, mert nem múltak el irányába az érzelmeim, szeretem őt, de nagyon félek, h csak átmenetileg akarna velem lenni, amíg nem talál valaki mást.
Szerintem Neked nem ő, hanem a kapcsolat hiányzik. Három év nem kevés. De ha igazán szerelmes lennél, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést, hanem az első szóra visszafogadtad volna akkor is, ha tudod hogy hibát követsz el.
Úgyhogy először a saját fejedben és érzelmeidben tegyél rendet, és azután döntsd el hogyan tovább.
Azért ex, mert elmúlt és valami nem működött.
Ha túl ragaszkodó vagy, próbálj meg ezen picit változtatni, mert az a leendő embert is el fogja ijeszteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!