Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé kétségbe vagyok esve, a volt barátnőm újra együtt akar lenni velem, hogyan döntenétek a helyemben?
Három évet voltunk együtt, januárban szakított velem a barátnőm, borzalmas heteket éltem át utána, h nincs mellettem a szeretett nő, akivel el akartam képzelni életem hátralévő részét. Szerinte túlságosan szeretem, túlságosan ráakaszkodtam, az utolsó hetekben el is hidegült tőlem, majd fogta magát és elköltözött a szüleihez, onnan pedig pár hétre rá a barátjához.
Ha véletlenül én is bementem utána a fürdőszobába az ollóért, letámadott, h miért követem őt, nem igaz, h nem tudok nélküle létezni, holott nem is őt követtem, hanem véletlenül úgy alakult, h nekem is a fürdőszobában volt dolgom. Ilyen apróságok voltak.
Én pont nem úgy érzem, h bármikor is ráakaszkodtam volna, mert mindig adtam neki teret az ügyes-bajos dolgaihoz mindazok ellenére, hogy sokszor ölelgettem, szeretgettem, odabújtam hozzá. Sose tartottam pórázon.
Elmondása szerint pár hónapja most együtt van egy idősebb férfivel, aki viszont a szexen kívül nem igazán adja meg neki azt a törődést, szeretetet, amit tőlem megkapott.
Ami miatt lényegében legutoljára végleg kiborult az az volt, h megkérte tegnap a párját, h nézze már meg a lapockáját, mert nőtt oda neki napozás után egy apró szépséghiba, egy pici pattanás, majd a barátja azt mondta neki, h nincs az a pénz, h ő bárkin pattanásokat nyomkodjon. Elmesélte, h a szexen kívül nincs köztük semmi összebújás, szeretgetés.
Elmondta, h nagyon hiányzok neki, hiányoznak a közös programok, összebújások és az, h mindig támogattam, mellette álltam.
A barátjával is elmennek kirándulni, szórakozni, néha kap egy puszit vagy megfogja a kezét, de semmi több. Ridegnek érzi a barátját.
Én nagyon szívesen elkezdeném vele újra, mert nem múltak el irányába az érzelmeim, szeretem őt, de nagyon félek, h csak átmenetileg akarna velem lenni, amíg nem talál valaki mást.
Nézd,ha újrakezded vele,akkor egy hatalmas balek vagy.Rosszindulat nélkül írom ezt neked !
Ennek a nőnek ne higgy többet és ami fontos,ne szánd meg! Nagyon nehéz ez,de a te érdeked,ha így teszel.
Tapasztalatból írom.
Lépj már túl rajta.
Ilyen számító ribizli értelmes, magát valamire tatónak nem kell.
Neked igen?
A félelmeid teljesen jogosak.
Csak azért menne vissza hozzád,mert a màsik mégse jött be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!