Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mással szexel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mással szexel?

Figyelt kérdés

Szétmentünk a párommal és érdekes módon a szakítás után ha belegondolok, hogy őt elveszítettem annyira nem érzek fájdalmat mármint érzek de az elviselhető kategóriát... Természetesen nagyon hiányzott az első pár hétben/hónapban a szakítás után mivel szerettem őt és szerelmes voltam. Voltak szép pillanataink, de végső soron sok veszekedés volt, és ezért is mentünk szét. Viszont ha abba bele gondolok, hogy őt majd meglátom mással az utcán vagy, hogy új kapcsolata van akkor eszembe jut az a gondolat is hogy ő mással fog szexelni már. És ha a szexre gondolok, hogy ő mással együtt stb akkor viszont összeszorul a szívem és feszült leszek.. Az egy tény, hogy a kapcsolatunkban a szex az elképesztően jó volt és erre gondoltam, hogy mivel igazából az volt ami igazán jó volt mindvégig lehet ezért van ez bennem, hogy ha erre gondolok akkor érzek szomorúságot... Viszont mivel a többi párkapcsolati dolgokban nem passzoltunk és viták voltak ezért azok nem hiányoznak annyira... Kicsit van bennem egy olyan érzés, hogy hiába szakítottunk van még köztünk egy halvány "kötelék" viszont ahogy ő vagy én lefekszünk már mással akkor már végleg eltávolodtunk és az a végső elengedés.. Szóval sokkal jobban fáj az a gondolat, hogy ő mással lesz majd kapcsolatban valamikor, mintsem, hogy én elvesztettem őt...

Vagy például én sosem értettem azt ha egy pár szétmegy mondjuk pár hónapra, max félévre, és az egyik fél közben lefekszik egy másik emberrel és utána viszont a pár újra találkozik és fontolgatják hogy megpróbálják újra.... Ilyen esetben a pár másik tagja hogyan tudja visszafogadni? Mivel én inkább azt érezném, hogy nem szeretett engem annyira a másik mivel miután szakítottunk nem inkább magával foglalkozott vagy gyászolta a kapcsolatot és nem tudott kiverni a fejéből stb, hanem inkább mással lefeküdt tehát annyira nem érinthette meg a dolog...

Ezek mennyire furcsa gondolatok? Birtoklási mánia lehet a dolog mögött?

22/F

2023. jún. 2. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Majd enyhül idővel ez is. Nyilván, akit szerettél, magadhoz tartozónak gondoltál és ez nem múlik el rögtön. De majd találkozol te is mással, és akkor elmúlik ez is.
2023. jún. 2. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Szakítás után 5 nappal mással szexeltem, nyugi, nem voltam még túl rajta :D
2023. jún. 2. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Az emberek hihetetlen jó döntéseket szoktak hozni, kb ez is olyan, hogy azt hiszi ha utána másba mártja a farkát, vagy befekszik más alá, majd utána jobb lesz...ez ritkán szokott jól elsülni. Ez az élet velejárója, ki kell próbálni sok dolgot, köztük ezt is, aztán kiderül, hogy ez nem jó, nem járható út, aztán egy újabb ilyennél újra megteszi ugyanezt, és még egyszer, és még egyszer és még egyszer....egészen addig míg vagy tanul belőle....vagy belemegy még egyszer.
2023. jún. 2. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
ha valóban jó döntésnek tartod a szakítást és már jó ideje lógott a levegőben, akkor utána egy pillanatig sem agyalsz azon, hogy jajj még nem telt el x hónap a szakítás óta, hanem minden percét kiélvezed annak, hogy vége a párkapcsolatnak
2023. jún. 2. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Nézd mi 11 év együttlét után mentünk szét, mindketten próbálkoztunk mással, de nem találtunk olyat akivel olyan fergeteges lett volna a szex mint egymással, így úgy döntöttünk 1 év kihagyás után, hogy hetente 2* összejárunk, de nem vagyunk papíron együtt…

Így aztán egyikünknek sincs szüksége senkire, járjuk az utunkat, de nincs bennünk semmi szexuális feszültség, és ez már működik köztünk 14éve.

2023. jún. 2. 14:31
 6/6 Noren1989 ***** válasza:
16%

Én elkezdenék dolgozni az elengedésen.

Az ilyen nők hónapok, évek múltàn visszanézegetnek, még nagyobb kàrokat okozva.

Értékeld ki a kapcsolatotokat, ha tudod, még most beszélj vele, hogy később se kelljen.

Sok sikert, jó szurkolàst!

2023. jún. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!