Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért kell megszakítani a kapcsolatot, miért nem lehet tovább tartani?
Hogy megtanulj a masik nelkul elni. Hogy meg tudd gyaszolni az elveszteset. En nehany nap utan elkezdtem megnyugodni, erre elkezdett hivogatni es most megint szarabbul erzem magam. Nem akartam elmenni de muszaj voltam, tonkretett a kapcsolat.
Kesobb szivesen beszelek vele en is de meg tulsagosan korai, csak feltepi a regi sebeket. Elbucsuztunk, vege van, hagyjuk egymast elni.
A magam részéről azért, mert ha még érdekelne a másik, eleve nem szakítok. Akkor nyilván nem akarok már jóban se lenni, na meg minek fájdítsam az illető szívét is...
Ha meg engem dobtak, pláne nem akarok jóban lenni, hogy első sorból nézhessem, hogy lép túl rajtam a másik hozzám képest percek alatt.
Így van ha annyira szeretném tartani vele a kapcsolatot akkor nem szakítok.
És ha lesz egy új kapcsolatod, ott k**úrvára nem fogja díjazni a párod h az exeddel jársz össze.
És senki ne mondja azt, hogy ezt valakinek a párja elfogadja, maximum csendben nagyon idegesíti zavarja és a töke tele van csak nem mondja ki.
részemről! Ha valaki még összejárogat az exével, akkor nincs túl rajta nem lépett túl rajta és engem hagyjon inkább békén.
Azért, mert egy kapcsolat elvesztése ugyanolyan gyászfolyamat, mint amikor egy hozzátartozó meghal. Amikor meghal valaki, ott természetes, hogy többé nem tudsz kapcsolatot létesíteni vele, és bizony a gyászon át kell esned, ami egy folyamat. Az elgyászolás nem azt jelenti, hogy nem jut már eszedbe, hanem hogy nem érzel fájdalmat már, ha rágondolsz. Általában egy év a gyász, ez idő alatt élsz át minden ünnepet nélküle.
Ha szakítotok, ott szemben a halállal, nem lenne lehetetlen valóban tartani a kapcsolatot a másikkal, csak épp a gyászfolyamat lenne lehetetlen. Minden ünnepet át kell nélküle élni. Hosszabb kapcsolat után ezért lehet egy év is, mire túl vagy rajta, persze ez mindenkinek egyéni. De ha találkoztok, beszéltek, akkor nem indul be a gyászfolyamat, nincs lezárás, egyszerűen egy végtelen szenvedés lenne az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!