Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehetséges, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valakit ezért hagy el a barátnője?

Figyelt kérdés

Volt egy több mint féléves kapcsolatom, ő 20 én 22 és eleinte úgy 4 hónapig minden tökéletesnek tűnt, szerelmes volt belém, teljesen idillikus filmbe illő volt az egész, nagyon jó volt vele minden, isteni volt a szex is, folyamatosan mondta, hogy mennyire ideális vagyok neki, már éppen komolyabbra kezdett volna fordulni, megismerte volna a szüleimet, amikor valami megváltozott közöttünk. Eleinte nem tudta elmondani mi a baja, csak szakítani akart, de nem tudta megmondani miért, mert úgy érzi szeret. Majd ezt megbeszéltük és gondoltuk, csak valami fellángolás volt, stresszes, rossz passzban volt. Aztán pár hétre megint minden normális lett, majd megint ugyanez, lekezelő, passzív kommunikáció, folyton lemondta az utolsó találkozásokat.

Ebből végül szakítás lett, állítása szerint, nem tud olyan dolgot mondani ami ne lenne jó bennem, ő sem akarja ezt, de hagyjam békén, legyen vége. Én nagyon nagyon nehezen de ezt elfogadtam, utána még beszélni akartam vele többször, de esélyt sem adott nekem, egy kőszikla volt, és nem ilyennek ismertem meg... Viszont hetekig/1,5 hónapig volt bennem egy tüske, és folyamatosan gondolkodtam, hogy miért hagyott el Ő.

Végül nem tudtam másra jutni csak arra, hogy én túl jófiú voltam. Utólag látom, hogy mert szerelmes voltam, és éppen egy nagyon rossz időszakom ért akkor véget ami érzelmileg megviselt, ráhagytam dolgokat, nem voltam elég határozott, irányító, pedig beszéltük régebben, hogy ő azt szereti, ha valaki ilyen, volt hogy szóvá tette, hogy én nem tudok veszekedni, ne legyünk ilyen unalmasak stb. De nem akartam elveszíteni, és semmi kirívó nem történt, mindig megvédtem, sosem voltam férfiatlan a szó szoros értelmében, két méter vagyok szóval külsőleg sem.

De utólag annyit olvastam erről a témáról, hogy ezek kis dolgoknak tűnnek, de szinte minden szakítási oknál ott van, hogy a nő nem tiszteli a férfit, és én úgy érzem ez történt. Azóta amennyire tudom félig meddig visszament az exéhez, akiről mesélt nekem is, hogy hogy kezelte, mindent megmondott neki, megtiltott neki, elhagyta, egy darab szarként bánt vele és nem is lehetett igazán soha a barátnője, mert nem kellett neki. Most újra vele van mégis.

Nyilván ezek után látom, hogy lelkileg ezekszerint semmi közös nem volt bennünk, és nem akarnék már soha semmit tőle. Csak nem gondoltam volna, hogy ennyire klisés lesz az egész, hogy miért nem beszélt a problémáiról, és én miért hibáztam ekkorát.

2023. máj. 17. 21:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ha egy lány elkezd nem tisztelni egy srácot akit talán szeretett is, ahhoz elég nyomós okának kellett lennie, márpedig ez "ráhagytam dolgokat, nem voltam elég határozott, irányító" elég nyomós. Hiába írod hogy nem voltál férfiatlan, valószínű az voltál, csak nem tudod magadnak bevallani.
2023. máj. 17. 21:59
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Figyu bébi, benne voltál egy kapcsolatban, amit te tökéletesnek gondoltál, ahol nyeregben érezted magad, a másik meg kézzel-lábbal menekült belőle. Ezen gondolkozz el, légy szíves. A párkapcsolat két emberről szól, és bizony a másik kidobhat, ha neki az nem jó, mert ő nem az anyukád.
2023. máj. 17. 22:00
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a kérdező olyan gáz lehet, hogy a csaj egy meddő beszélgetésnek gondolná, ha belemenne a valós okokba. Tuti tudálékoskodna, okoskodna, próbálná pszichoanalizálni, kezdené az exével, aztán menne az apjára, végül a csecsemőkorra. Ezért nem mond inkább semmit. :D
2023. máj. 17. 22:02
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
Olyan sötét ez a gondolkozás, hogy borzasztó. Szerinted mindent megtettél, de az ő szemszöge lehet, hogy más lenne. De az is lehet, hogy egyszerűen elcseszte, volt egy erős fellángolása, ami ahogy elmúlt, vissza lépett. Ezt akár viselhetnéd méltósággal is, persze, szar dolog, de megesik. Most ha te ebből azt vetted le, hogy b@sztatni meg megalázni kellett volna, akkor ne haragudj, de egész egyszerűen nem vagy normális. Ha így kezdesz el játszani, senkinek nem fogsz kelleni. Inkább egyszerűen tovább kéne lépned, és normálisan viselkedni a következővel, aki lehet, hogy más lesz, és majd értékel.
2023. máj. 17. 22:02
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindent ráhagytál meg ilyenek, az már túlmegy azon, hogy valaki jó meg normális, de ne menjünk el azért a szélsőségek felé, nem egy parancsolgató baromnak kell lenni. Az exéhez sem azért ment vissza, mert neki bejön, ha valaki idióta, hanem mert nem bírt 5 percig sem egyedül lenni és ez volt a leggyorsabb megoldás és már elfelejtette, hogy amúgy szar volt vele.

Az valóban kiábrándító, ha valakivel nem lehet veszekedni egy nézeteltérés esetén, nem ordibálni kell nyilván, hanem kinyilvánítani a véleményedet és nem ráhagyni a másikra, hanem addig beszélni, amíg valami közös megoldás nem születik.

Megint mondom, nem fszfejnek kell lenni, hanem egy önálló embernek saját véleménnyel és érzésekkel. Ha ebből néha súrlódás van, akkor sem dől össze a világ, a normális kapcsolatok túlélik az alkalmankénti vitákat. Azt kevésbé, ha valaki mindenben becsicskul a másiknak.

2023. máj. 17. 22:19
 16/30 anonim ***** válasza:
19%

A régi pasija állat módon leszopatta és megdugta.

Te meg szerelmeskedi akartál vele meg romantikát.

Ez a csaj meg nem ilyesmit igényelt.

Valamint az exe valszeg idősebb önálló ffi.

Te meg anyadékkal laksz.

De majd vilagosan látod ezt a szitut amikor 35 evesen 20 éves csajt dugsz a kocsiban 😉

Fel a fejjel!

2023. máj. 17. 22:23
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Dehát konkrétan leírtad: roahdt passzív, unalmas voltál.

Leírtad, hogy ráhagytál sok dolgot. Leírtad, hogy fölemlegette, hogy még veszekedni sem lehet veled, mert mindent ráhagysz. Kért, hogy ne legyetek ennyire unalmasak.

Az a csaj egyedül volt abban a kapcsolatban. Ő felhozott volna dolgokat, amiket meg kéne vitatni, te meg ráhagytad, neked minden jó stb ahelyett, hogy saját véleményed vagy álláspontod lett volna.

És persze, hogy nem tudott elmondani rólad semmi rosszat. Mert nem voltál semmilyen.

Nem a dominancia hányzott ebből a kapcsolatból, hanem te.

2023. máj. 17. 22:31
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

17es vagyok, még hozzátenném:

Az nem kedvesség, ha mindig az a program vagy a "közös vélemény" amit ő mond. Ennek semmi köze a kedvességhez.

2023. máj. 17. 22:32
 19/30 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem aki nem olyan személyiség típus mint amilyennek szeretné a másik azt kár megjátszani ,mert hosszú távon úgy sem lehet fentartani .. vannak nők akiknek nem elég ha szeret mellette valami rámbónak is kell lenned aki lefenyíti az embereket..
2023. máj. 17. 22:40
 20/30 anonim ***** válasza:
92%
A jó szex édes kevés a kapcsolathoz, és erre ő is rájött. (Bár lehet az is csak a te szemedben volt jó). Szerintem inkább búfelejtő voltál. Nem tudom hogy lehetett "tökéletes, idillikus kapcsolat" ha meg se tudott nyílni neked. Szerintem teljesen más mozit néztetek.
2023. máj. 17. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!