Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valakit ezért hagy el a barátnője?
Volt egy több mint féléves kapcsolatom, ő 20 én 22 és eleinte úgy 4 hónapig minden tökéletesnek tűnt, szerelmes volt belém, teljesen idillikus filmbe illő volt az egész, nagyon jó volt vele minden, isteni volt a szex is, folyamatosan mondta, hogy mennyire ideális vagyok neki, már éppen komolyabbra kezdett volna fordulni, megismerte volna a szüleimet, amikor valami megváltozott közöttünk. Eleinte nem tudta elmondani mi a baja, csak szakítani akart, de nem tudta megmondani miért, mert úgy érzi szeret. Majd ezt megbeszéltük és gondoltuk, csak valami fellángolás volt, stresszes, rossz passzban volt. Aztán pár hétre megint minden normális lett, majd megint ugyanez, lekezelő, passzív kommunikáció, folyton lemondta az utolsó találkozásokat.
Ebből végül szakítás lett, állítása szerint, nem tud olyan dolgot mondani ami ne lenne jó bennem, ő sem akarja ezt, de hagyjam békén, legyen vége. Én nagyon nagyon nehezen de ezt elfogadtam, utána még beszélni akartam vele többször, de esélyt sem adott nekem, egy kőszikla volt, és nem ilyennek ismertem meg... Viszont hetekig/1,5 hónapig volt bennem egy tüske, és folyamatosan gondolkodtam, hogy miért hagyott el Ő.
Végül nem tudtam másra jutni csak arra, hogy én túl jófiú voltam. Utólag látom, hogy mert szerelmes voltam, és éppen egy nagyon rossz időszakom ért akkor véget ami érzelmileg megviselt, ráhagytam dolgokat, nem voltam elég határozott, irányító, pedig beszéltük régebben, hogy ő azt szereti, ha valaki ilyen, volt hogy szóvá tette, hogy én nem tudok veszekedni, ne legyünk ilyen unalmasak stb. De nem akartam elveszíteni, és semmi kirívó nem történt, mindig megvédtem, sosem voltam férfiatlan a szó szoros értelmében, két méter vagyok szóval külsőleg sem.
De utólag annyit olvastam erről a témáról, hogy ezek kis dolgoknak tűnnek, de szinte minden szakítási oknál ott van, hogy a nő nem tiszteli a férfit, és én úgy érzem ez történt. Azóta amennyire tudom félig meddig visszament az exéhez, akiről mesélt nekem is, hogy hogy kezelte, mindent megmondott neki, megtiltott neki, elhagyta, egy darab szarként bánt vele és nem is lehetett igazán soha a barátnője, mert nem kellett neki. Most újra vele van mégis.
Nyilván ezek után látom, hogy lelkileg ezekszerint semmi közös nem volt bennünk, és nem akarnék már soha semmit tőle. Csak nem gondoltam volna, hogy ennyire klisés lesz az egész, hogy miért nem beszélt a problémáiról, és én miért hibáztam ekkorát.
"majd megint ugyanez, lekezelő, passzív kommunikáció, folyton lemondta az utolsó találkozásokat."
Tehát az akarod ebből kihozni, hogy te, mint jófiú nem kellettél neki, ő meg olyan után fut, aki rosszul bánik. Miközben te is olyan után kaparsz, aki lekezelő veled.
Aham. És akkor ugye kézenfekvő, hogy a következő csajjal te is úgybánsz, mint egy darab xarral, ugye? Elvégre az a jó kapcsolat titka.
Szerintem meg egyszerűen visszament az exéhez, mert még mindig bele van zúgva.
Te meg tényleg pont ugyanezt csinálod, férfiként. Egy olyan csaj után futsz, akinek veszekedés nélkül unalmas vagy, veled meg bunkó. De egy normális nő nem kell, mert túl jó és unalmas.
Megint az van, hogy nyilvánvalóan pozitív dolgokat írsz a te tökéletlenségeidnek. Tényleg az egód a probléma.
Amúgy mi mindent tettél meg? Sorold.
Nekem is volt dolgom ilyen pasival, aki ezt állította, de valójában semmi extrát nem tett, valamint semmi olyat, amit én ne tettem volna.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha lenne egy pasas, aki nekem tetszik alapból, eleinte jól alakul, aztán mégsem akarom valamiért (azért írom így, mert fogalmunk nincs, hogy mi az oka, hogy a csaj nem akar téged, neked 0 önreflexiód van + idióta képzelségeid, szóval az egyetlen módja, hogy tudjuk a választ, az lenne, ha maga a csaj mondaná el nekünk), és az idiótája azt feltételezné, hogy azért kezdett el taszítani, mert ő pozitív személy, aki áldozatott hozott értem, nem alázott meg, nem játszmázott velem, segítően ált hozzám a problémáimnál, stb., akkor belőlem akkora undort váltana ki, mintha konkrétan a számba tömne valaki egy adag szart. És akkor finoman fejeztem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!