Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ilyen utálatosak a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen utálatosak a fiúk?

Figyelt kérdés

Lazább szexkapcsolatban voltam egy 18 éves fiúval, de szakítottasm vele, mert elég beteg ötlete volt. Konkrétan azt mondta, hogy az öccse júniusban lesz 14 éves, és azzal szeretné meglepni, hogy én vegyem el a szüzességét. kiakadtam és ott hagytam, majd tiltottam mindenütt.

A legrosszabb, hogy eddig elég jól megvoltunk, de ez nagyon kiakasztott.

2023. máj. 13. 15:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Értelmes ember meg téged vet meg.
2023. máj. 13. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Ezt be kéne linkelni annak 23 l-nak aki 18 éves fiúval akar(t) kezdeni.

Én már ott is írtam hogy sokat ne várjon.

2023. máj. 13. 16:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Felesleges háborogni, mindkettőnknek megfelelt a szitu, azt meg tudja mindenki, hogy magának mi a jó. Nem kell irígykedni, csak, mert valakinek nem jut semmi. Nem hiszem, hogy minden 18 évest egy kalap alá kellene venni, a fiatalságukra sem kell irígynek lenni.
2023. máj. 13. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Egy gyereket rontasz meg hogy a nők az ez, félrevezeted, aztán csodálkozol hogyan áll hozzád, de mi meg irigyek vagyunk? Az igen.

En inkább sajnálom a 18évest hogy még most sem tapasztalhatta meg mi az hogy vki NŐ.

2023. máj. 13. 17:14
 15/20 A kérdező kommentje:
14: Nem értem, mit hadoválsz, de szakadj le róla, ha nem érint a dolog.
2023. máj. 13. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Addig használgatni is fog az összes mig nem jutsz el az értésig. Te bajod.
2023. máj. 13. 17:18
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
A lazább szexkapcsolatot a partnered úgy értelmezte, hogy a kérése simán belefér. Félreértettétek egymást, ezen nem kell kiakadnod.
2023. máj. 13. 17:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Amilyen nagy szád van megoldod egyedül te. Esetleg beszéld meg édesanyáddal egy kávé mellett. Jah hogy nem értené meg?! Hmmm
2023. máj. 13. 21:20
 19/20 A kérdező kommentje:
Mit kéne megoldani? Vége, ennyi, jön majd másik.
2023. máj. 13. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha csak szexkapcsolatban voltál miért visel így meg?
2023. máj. 18. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!