Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ilyen utálatosak a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen utálatosak a fiúk?

Figyelt kérdés

Lazább szexkapcsolatban voltam egy 18 éves fiúval, de szakítottasm vele, mert elég beteg ötlete volt. Konkrétan azt mondta, hogy az öccse júniusban lesz 14 éves, és azzal szeretné meglepni, hogy én vegyem el a szüzességét. kiakadtam és ott hagytam, majd tiltottam mindenütt.

A legrosszabb, hogy eddig elég jól megvoltunk, de ez nagyon kiakasztott.

2023. máj. 13. 15:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Nyugi, nem mind ilyen.

Mondjuk a 80% egy semmirevaló beteg fsz, az igaz. Ki kell túrni a maradék 20%-ot, aki nem az. Azok közül pedig, akik nem azok, olyat kell keresni, akihez vonzódni is tud az ember és össze is illik, így tovább szűkül a kör. Nem könnyű feladat, de megéri.

Nekem normális, rendes párom van 10 éve.

2023. máj. 13. 15:15
 2/20 A kérdező kommentje:
1: Köszi, remélem örökké együtt lesztek.
2023. máj. 13. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
33%

Ez inkabb gyerekes mint beteg.

A tinik érzelmileg még fejletlenek. A szexkapcsolattal te se tanitottad arra hogy egy nőnek értéke is van valahol.

2023. máj. 13. 15:45
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy magadhoz állsz hozzád is ugy állnak mások. Min csodálkozol.
2023. máj. 13. 15:46
 5/20 anonim ***** válasza:
60%
Aki képes érzelmek nélkül áruba bocsátani a testét azt nem tudom sajnálni ne haragudj :D ez a barátság extrákkal nem tudom honnan alakult ki a mostani tinik körében. Mert biztos nem a szülőktől látták.
2023. máj. 13. 15:59
 6/20 anonim ***** válasza:

"A szexkapcsolattal te se tanitottad arra hogy egy nőnek értéke is van valahol."

Ezzel az erővel neki sincs értéke, hiszen ő is szexkapcsolatban volt.

Szerintem az már egy vészjel, ha valaki már 18 évesen annyira ostoba, hogy nem veszi észre magát, és attól tart értéktelennek egy nőt, hogy kölcsönösen örömet szereznek egymásnak. Félrenevelt, elfuserált kis h.ülyegyerek. Azért 2023-ban értelmes emberi lénynél már nem sok helye van egy ilyen kettős mércének.

2023. máj. 13. 15:59
 7/20 anonim ***** válasza:
De fiatal fiúk érzelmileg sehol nincsenek egy fiatal lánytól. Eq nullaként kezdik jóformán az életet.
2023. máj. 13. 16:09
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
6.40 es férfiak is vannak ezen a szinten..meg akik életük végéig se fogják megtudni soha
2023. máj. 13. 16:10
 9/20 anonim ***** válasza:

"Aki képes érzelmek nélkül áruba bocsátani a testét"

Az bocsátja áruba a testét, aki pénzt vagy egyéb szolgáltatást/szívességet kér cserébe. Aki csak a kölcsönös élvezetért csinálja, azt nem így hívjuk.

2023. máj. 13. 16:10
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Te nem így hívod én meg igen. És még meg is vetem az ilyen elfuserált értékrendű embereket. 😬mostmilesz
2023. máj. 13. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!