Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan haragszik rám anyám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám anyám?

Figyelt kérdés
Volt egy 2 éves párkapcsolatom.együtt éltünk szüleimmel.kedvelték az exem.nos mikor a végét járta a kapcsolat.az utolsó 2 hétbe talált egy nagyon jól fizető állást külföldön havi 800 ezer.és mi meg ugy alakult hogy szakítunk.nos viszont a szüleim most nagy adóságba vannak számla rengeteg stb.az én keresetem nem olyan sok.és ez miatt haragszik rám anyám mert most szakitottam vele.mert kitudta volna segiteni őket.leszögezem hogy nem a pénze miatt kedvelték mert mikor összejöttünk nem keresett jól.de most anyun látszik hogy haragszik rám.meg tudom is.jogosan?
2023. máj. 12. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Mar megint nem erted. Engem emlitettel (7#), de a masik kerdesben levo valaszolohoz semmi kozom hozza.

A kerdezo igen magyarorszagon lakik, de az exe kulfoldon dolgozik, mit nem ertesz ezen?

Nem szokasom veszekedni, de te itt olyan hulyen kotsz belem.

2023. máj. 12. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
És mióta kéne külföldi szemmel megítélnünk a csávó fizetését?
2023. máj. 12. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

13# te sem a kerdesre valaszoltal. Szoval feleslegesen jottel ide vitatkozni.

en meg valaszoltam hogy miert teved, amiert belem kotott.

Szerinted kulfoldon 800 nagyon jo fizetesnek szamit? Noverem pont annyit kint 💁

2023. máj. 12. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#14: De válaszoltam. Én írtam az #5 választ is! Erről ennyit. (#13)
2023. máj. 12. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Es szerinted en nem? :)

Most ki is az okos? 13# valasz pont nem a kerdesre valaszoltal. Mar ne haragudj, de te azt csinalod, hogy neked legyen igazad.

2023. máj. 12. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem jogos. Csak rád és a pasira tartozik, hogy úgy döntöttetek, szétmentek. Anyudtól nem volt szép, hogy kalkulált a pénzével
2023. máj. 12. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
KÜLFÖLDÖN 2000 euró kb a minimum fizu :D
2023. máj. 12. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:

17# és mégis azt gondolják, hogy nem átlagos... 💁‍♂️

Még bele sem gondolják, hogy albérlet drágább a magyarhoz képest.😅

Tuti azok írják/pontozzák le, akik sosem éltek még külföldön :D

2023. máj. 12. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!