Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan haragszik rám anyám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám anyám?

Figyelt kérdés
Volt egy 2 éves párkapcsolatom.együtt éltünk szüleimmel.kedvelték az exem.nos mikor a végét járta a kapcsolat.az utolsó 2 hétbe talált egy nagyon jól fizető állást külföldön havi 800 ezer.és mi meg ugy alakult hogy szakítunk.nos viszont a szüleim most nagy adóságba vannak számla rengeteg stb.az én keresetem nem olyan sok.és ez miatt haragszik rám anyám mert most szakitottam vele.mert kitudta volna segiteni őket.leszögezem hogy nem a pénze miatt kedvelték mert mikor összejöttünk nem keresett jól.de most anyun látszik hogy haragszik rám.meg tudom is.jogosan?
2023. máj. 12. 14:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. De ezt te is tudod.

Anyuka abban reménykedett, hogy a vőjelölt majd anyósjelöltnek utalja a jó fizuját külföldről, azért települt ki, hogy a szar döntésüket helyrehozza? Nyilván esze ágában nem lenne.

Anyád picit önző.

2023. máj. 12. 14:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd pont pasi kolteni fog ?

Nem jogos, egyszeruen masokon eloskodok, szanalmas

2023. máj. 12. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg emiatt haragszik, akkor egy önző anyád van.
2023. máj. 12. 14:29
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Egyebkent 800 ezer nem hu de jo fizetes :D

Majdnem atlagos

2023. máj. 12. 14:30
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha együtt maradtatok volna sem biztos, hogy ki AKARTA volna fizetni az elmaradt tartozásaitokat. Az egy dolog hogy ki tudta volna, de kérdés hogy akarta e? Mert attól hogy a párod, még nem kötelezi semmi a családod tartozásainak kifizetésére.
2023. máj. 12. 14:38
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

4, jaj, maradj már:D Tudjuk, Budapesten mindenki egymilliót keres:D Ne légy már gyökér.

Kérdező

Természetesen abszolút nem jogos. Az ő anyagi helyzete nem indokolja a te magánéleted alakulását. És ha együtt is maradtok, a srácnak abszolút nem kellett volna pénzt adnia. Egyszerűen semmi köze hozzá. Ahogy anyádnak sem a sráchoz.

2023. máj. 12. 14:39
 7/18 anonim ***** válasza:
4%

6# hol van hogy budapesten keres?

Kulfoldon !! Olvasd mar el

2023. máj. 12. 14:41
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
7, idéztem egy másik kérdésből, ahol valaki folyamatosan azt mantrázza, hogy az egymilliós fizetés az átlagos... Pont olyan baromságot írt, mint te azzal, hogy a 800 az átlagos..
2023. máj. 12. 14:46
 9/18 anonim ***** válasza:
13%

Latom, ertelmezesi zavarban szenvedsz. Es semmi kozom a masik valaszolohoz. Nyilvan magyarorszagon nem atlagos, de kulfoldon mar nagyjabol az.

Mi van, nem ismered be, hogy tevedtel, inkabb probalsz megvedeni magad?

2023. máj. 12. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:

9, én szenvedek értelmezési zavarban, amikor te dumálsz bele úgy, hogy nem is te voltál a megszólított?:D

800.000 meg lehet, hogy átlagos fizu külföldön, de - zavaraim ellenére ahogy kiveszem a kérdező szövegéből - a kérdezőék Magyarországon laknak.

2023. máj. 12. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!