Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi adhat erőt, kilépni a szeretői státuszból, te hogyan csináltad?
Figyelt kérdés
Nem terveztem, de olyan kapcsolatba kerültem szeretőként ahol közel 10 éve együtt vannak, se gyerek, se házasság. Állandó veszekedések, civakodások, kevés szex.
Most hullámzó a viszonyuk, de most minden happy...
Volt már, hogy összepakolt, mert nem bírta idegekkel, aztán kibékültek. Részegen mindig rámír, mennyire szeret és velem akar lenni.
A minap találkoztam vele és a párjával, rossz érzés volt látni őket, nem érzek féltékenységet a párja iránt.
A párja nem köszönt csak mérgesen nézett (korábban látott minket, közel beszélgetni) teljesen jól elvoltak, bennem akkor tudatosult... ember mit csinálsz, ez nem helyes...
2023. máj. 10. 06:04
11/11 anonim válasza:
Építsd az önbizalmad. Ha lenne megfelelő önbecsülésed, már kiszálltál volna ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!