Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nem szeret, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeret, csak státuszból lehet velem? Ne gondoljatok nagy dolgokra, de ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Én 25 éves vagyok, ő 20. Ő tavaly akkor ment egyetemre, amikor én befejeztem és elkezdtem dolgozni. Bemutatott a baráti társaságának, ahol 6-8 19-20 éves lány van plusz még 1-2 lány pasijai, de ott mindenki kb 20 körül van. Mondta, hogy az egyik barátnőjének már 4-5 éves kapcsolata van és nagyon utol akarja érni őt ebben. Vagy amikor társaságban vagyunk sokszor úgy érzem "dicsekszik velem" a barátnőinek, hogy de okos vagyok, de idős vagyok, de jól csinálom ezt vagy azt. De úgy, hogy már nekem kínos.

Csak sokszor úgy érzem, hogy ilyen dolgok miatt van velem, hogy tudjon velem villogni, hogy neki mennyivel idősebb barátja van (aki már biztos hű de érett, tapasztalt, sokat látott, stb), aki már dolgozik. Vagy hogy neki ez akkora vágya, hogy utolérje a barátnőjét tartós kapcsolatban, hogy ezért együtt van velem, aki számára viszonylag jó fogás, de amúgy annyira nem szerelmes belém. Remélem sikerült átadni, hogy milyen kétségek fogalmazódtak meg bennem.

2020. jún. 2. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy korosztály vagytok, jogosan esik neked ez rosszul, barátnőjére meg féltékeny valószínűleg. Barátnőd nagyon gyerekes ezek alapján és nagyon adna a látszatra. Én kerülöm az ilyeneket. És nekem ez kicsit olyan mintha csak beérné veled, de azert jol csinalsz ezt azt.
2020. jún. 2. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Ha csinos, okos lány akkor legyél vele amíg jólesik mindkettőtöknek.

Ha tudsz jobb csajt szerezni, akkor meg válts.

2020. jún. 2. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Státusszimbólum lettél 🤷 Valaki az autójával villog, valaki a barátjával
2020. jún. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!