Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell szakítani egy fiuval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szakítani egy fiuval?

Figyelt kérdés

Ő az első fium, de nem bírom elviselni a tudatot, hogy neki nem én vagyok az első, és más lányokat is szeretett korábban, mással szexelt, mást csókolt, mást ölelt, mást gondolt szerelmének, mást becézgetett...

Mindig is olyan fiut akartam akinek egyedűl én vagyok az egyetlene, akivel az elsők lehetünk egymásnak. Ezt a dolgot leszámítva szeretem, szeretek vele lenni, de a gondolatok egyfolytában előjönnek és lassan kezd elegem lenni az egészből.

Talán nem is szakítani akarok, inkább csak megnem történtté tenni a múltat. Persze tudom hogy nem lehetséges. Nem tudom mit tegyek, hisz nagyon jó vele, nem tudnék mással létezni, csak vele, de ezek az undorító gondolatok széttépik az elmémet, amik konstans előjönnek.

2023. máj. 7. 00:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%

,,Hogyan kell szakítani egy fiuval?"

Csak, hogy válaszoljak a kérdésre: Mindenképpen élőben és lehetőleg indokold meg neki, hogy miért döntesz így, ha vannak kérdései, akkor pedig azokat beszéld meg vele.

Amúgy most komolyan, azért kezdett itt mindenki ekkora sárdobálásba, mert abszurdum, amit leírtál. Nem normális, hogy ezt érzed, és véleményem szerint erős birtoklási vágyra mutat rá. Pszichológus segíthet feltárni ennek az okát, más módon nem igazán tudsz megszabadulni az ilyesfajta gondolataidtól.

2023. máj. 7. 01:27
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Pszichológus most!!!!
2023. máj. 7. 01:37
 13/28 anonim ***** válasza:
35%

Nekem lehetnél az első világ életemben, hisz soha nem öleltem, csókoltam még senkit és szex sem volt még. Nem kamuzom!

F40

2023. máj. 7. 01:43
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

Kerdezo,gondold t a dolgokat.

Van egy jo kapcsolstod.

Beteges birtoklasi vagyad van. Ezt kezeltesd vagy magad gyozd le gyorsn.

Nem a fiutol kene megszabdulni,hanem dolgozni az onbizalmadon. Hogy el tudd hinni,h szeret teged.

2023. máj. 7. 07:31
 15/28 anonim ***** válasza:
43%
Olyat vársz el tőle, amit már te sem tudsz teljesíteni. Beteg vagy fejben.
2023. máj. 7. 07:33
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Csajszi, ezeket a gondolatokat csak te tudod "kiűzni" a fejedből.

Már megtörténtek,visszafordítani nemtudod,feleslegesen rágódsz ilyen kérdéseken.

Ha nem megy egyedül,keress egy szakembert..,mennek oda sokkal brutálisabb gondolatokkal is az emberek,ez nem szégyellni való dolog.

2023. máj. 7. 07:36
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

Azt ugye tudod, hogy nagyon ritka az, amikor valakinek csak egy kapcsolata van? És nagy valószínűséggel ha találsz is valakit, nem fog az elsőnél lehorgonyozni, mert kiváncsi lesz másokra is.

Nem tudom, hány éves vagy, de teljesen természetes, hogy az embernek nem egy kapcsolata van élete során.

Ha ezt nem tudod elfogadni, az azt jelenti, hogy nincs rendben az onbizalmad, nem vagy erett és nem tudsz másban sem bízni.

2023. máj. 7. 07:37
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

De most már másnak te sem az első leszel és ugye olyat nem várhatsz el mástól, amit te sem tudsz teljesiteni.

Szerintem beszélj egy pszichológussal, sokat fog tudni segíteni (ez nem ciki, én is járok és sokkal jobb hely lenne a világ, ha többen mennének) de emiatt kérlek, ne dobj el egy jó kapcsolatot mert később nagyon bánni fogod!

2023. máj. 7. 07:38
 19/28 A kérdező kommentje:

Végre legalább pár ember valóban hasznos választ tudott írni. Nekik köszönöm a válaszaikat!

15: igazad van. Nem is akarom elhagyni, mert tényleg jó a kapcsolatunk, csak nem tudom elfogadni a gondolataimat, és nem is értem hogy tudnám...

Miből látod, hogy birtoklási vágyam van?

2023. máj. 7. 11:34
 20/28 A kérdező kommentje:
17: tudom hogy felesleges, és hülyeség ezeken rágódni, és igazad van, hogy egyedűl csak én tehetek ez ellen. De a megoldást nem tudom...
2023. máj. 7. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!