Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz hogy a lánynak aki volt az első szerelme, az mindig is benne lesz a szívébe, mármint ha össze jön pl utána 5 fiúval és mindig szakitanak, az első barátja lesz neki mindig fontos?
Semennyire :D Egészséges esetben.
Nekem már semmit nem jelentenek a régebbi nagy szerelmeim. Ha megtudnám, hogy meghaltak, az se érdekelne különösebben, mert semmi közöm hozzájuk. Az ember túllép a múlton ideális esetben.
15 évesen voltam szerelmes először egy srácba akivel egy gimibe jártunk. Idősebb volt, sose lett belőle semmit. De én teljesen kész voltam tőle, hatalmas motiváció, hatalmas erő volt.
Ennek már jópár éve és utoljára 3 éve láttam. Nem érzek mar nagyon rég iránta semmit. Tisztelem mint embert, kedvelem mint embert, a mai napig vonzónak találom, de csak annyira mint bármilyen más számomra tetszetős férfit az utcán.
Nem mondom hogy nem jelent semmit, mert nyilván engem is formált a dolog, de már nem ÚGY érdekel és már senkit se hasonlítgatok hozzá.
Első szerelmemmel közel 10 évig voltunk együtt
Azóta mindkettőnknek van párja,de én soha nem fogom elfelejteni
Együtt nőttünk fel
Haraggal mentünk szét,de ez a harag mar enyhült és a szép emlékek maradtak meg nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!