Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakítani egy fiuval?
Ő az első fium, de nem bírom elviselni a tudatot, hogy neki nem én vagyok az első, és más lányokat is szeretett korábban, mással szexelt, mást csókolt, mást ölelt, mást gondolt szerelmének, mást becézgetett...
Mindig is olyan fiut akartam akinek egyedűl én vagyok az egyetlene, akivel az elsők lehetünk egymásnak. Ezt a dolgot leszámítva szeretem, szeretek vele lenni, de a gondolatok egyfolytában előjönnek és lassan kezd elegem lenni az egészből.
Talán nem is szakítani akarok, inkább csak megnem történtté tenni a múltat. Persze tudom hogy nem lehetséges. Nem tudom mit tegyek, hisz nagyon jó vele, nem tudnék mással létezni, csak vele, de ezek az undorító gondolatok széttépik az elmémet, amik konstans előjönnek.
Mutasd meg neki ezt a kérdést.
Jo eséllyel meg lesz, amit akarsz, és szakít veled.
Ez troll kérdés? Ez óriási birtoklási vágy...
Miért nem kerestél eleve szűz fiút akkor?
Szerintem is gondok vannak.
Az ilyen szitukból leszek ezek a hírek: - - > Szerelemféltésből gyilkolta meg barátját
"De leírtam hogy nem szakítani akarok vele...ti egyátalán nem tudtok értelmezni, de nem vártam mást."
Kérdésed: Hogyan kell szakítani egy fiuval?
Akkor miről beszélsz?
Ha nem akarsz szakítani, akkor ne ilyen kérdést írj ki.
Másrészt meg, fogd vissza magad, mert nem vagy olyan helyzetben, hogy személyeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!