Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell szakítani egy fiuval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell szakítani egy fiuval?

Figyelt kérdés

Ő az első fium, de nem bírom elviselni a tudatot, hogy neki nem én vagyok az első, és más lányokat is szeretett korábban, mással szexelt, mást csókolt, mást ölelt, mást gondolt szerelmének, mást becézgetett...

Mindig is olyan fiut akartam akinek egyedűl én vagyok az egyetlene, akivel az elsők lehetünk egymásnak. Ezt a dolgot leszámítva szeretem, szeretek vele lenni, de a gondolatok egyfolytában előjönnek és lassan kezd elegem lenni az egészből.

Talán nem is szakítani akarok, inkább csak megnem történtté tenni a múltat. Persze tudom hogy nem lehetséges. Nem tudom mit tegyek, hisz nagyon jó vele, nem tudnék mással létezni, csak vele, de ezek az undorító gondolatok széttépik az elmémet, amik konstans előjönnek.

2023. máj. 7. 00:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Te nagyon beteg vagy, ezek tényleg undorító gondolatok. Pszichológushoz kéne jarnod, mert valami nagyon nincs rendben az önbecsüléseddel. Szakíts a sráccal, jobbat érdemel.
2023. máj. 7. 00:24
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

Mutasd meg neki ezt a kérdést.

Jo eséllyel meg lesz, amit akarsz, és szakít veled.

2023. máj. 7. 00:31
 3/28 A kérdező kommentje:
Miért mondasz betegnek? Hisz egyetértesz azzal hogy undorítóak a gondolataim az elöző kapcsolatairol, nem igazán értem a logikát a válaszodban..azt se értem ebből hogy vonod le azt hogy nincs rendben az önbecsülésem.
2023. máj. 7. 00:33
 4/28 A kérdező kommentje:
De leírtam hogy nem szakítani akarok vele...ti egyátalán nem tudtok értelmezni, de nem vártam mást. Ahelyett hogy segítséget nyújtanátok, csak engem támadtok, pedig én tanácsért jöttem, össze vagyok zavarodva, és nem tudom hogyan kezeljem az érzéseimet és gondolataimat...nem akarok vele szakítani, csak hírtelen írtam ki a kérdést, de ki javítottam magamat egyből a leírásban, nem értem hogy miért nem tudtok értelmezni engem.
2023. máj. 7. 00:38
 5/28 anonim ***** válasza:
89%

Ez troll kérdés? Ez óriási birtoklási vágy...

Miért nem kerestél eleve szűz fiút akkor?

2023. máj. 7. 00:40
 6/28 anonim ***** válasza:
86%
Ritka az ilyen eset... Sok esetről hallottam,hogy 10-20 nővel is lefeküdt valaki,aztán eljött élete nője nagyon jó férj és apa lett.
2023. máj. 7. 00:43
 7/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is gondok vannak.

Az ilyen szitukból leszek ezek a hírek: - - > Szerelemféltésből gyilkolta meg barátját

2023. máj. 7. 00:47
 8/28 A kérdező kommentje:
Ebben nem kételkedek, hogy rossz apuka lenne, vagy férj, sőt, pont az ellentétét gondolom. Nem akarom elhagyni, mással nekem nem lenne jó, nem érezném azt a kötődést, amit nála éreztem már a legelején, de utálom hogy ő nem szűz. Nem volt sok lánnyal, de nekem egy lány is sok.
2023. máj. 7. 00:50
 9/28 A kérdező kommentje:
7: te normális vagy?? Hogy lenne képes megőlni bárki is azt akit állitólag szeret. Ez nem szerelem, és nem szeretet. Te eszméletlen ostoba vagy, nem tudom de nem is érdekel hogy honnan szülted ezt.
2023. máj. 7. 00:53
 10/28 anonim ***** válasza:
88%

"De leírtam hogy nem szakítani akarok vele...ti egyátalán nem tudtok értelmezni, de nem vártam mást."

Kérdésed: Hogyan kell szakítani egy fiuval?

Akkor miről beszélsz?

Ha nem akarsz szakítani, akkor ne ilyen kérdést írj ki.

Másrészt meg, fogd vissza magad, mert nem vagy olyan helyzetben, hogy személyeskedj.

2023. máj. 7. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!