Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy viselitek a szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a szakítást?

Figyelt kérdés
Mennyi idő mire sikerül feldolgoznotok, és mi segít túljutni rajta?
2023. máj. 3. 00:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy en szakítok-e, főleg, hogy mi okból. Milyen hosszú az előzmény.

Ha megkönnyebbülés, hogy kiszabadultam egy számomra terhes kapcsolatból, akkor nagyon rövid idő alatt túlteszem rajta magam.

Az élet megy tovább. A tanulságot levonom, s továbblépek.

2023. máj. 3. 00:09
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Rövid időn belül túl szoktam lenni rajta, de lehet csak azért mert olyanokkal mentem szét eddig akiket nem sajnáltam. Ha lett volna olyan akiért kár lett volna, akkor biztos sokáig tartott volna a továbblépés, mert amúgy lelkis vagyok.
2023. máj. 3. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha én szerettem jobban, akkor szarul értelemszerűen viselem, ha a másik, akkor jobban. Minden a szakítás módján és okán múlik. Normális emberek tudnak normálisan szakítani, sajnos ez olyan dolog, amit lassan szintén tanítani kéne az iskolában, mint az alapvető matekot.
2023. máj. 3. 06:33
 4/5 NTBS ***** válasza:
Méltósággal.
2023. máj. 3. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha én szakítok, akkor már ugye megrágtam magamban a dolgot, tisztában vagyok a következményekkel (megint beláthatatlan ideig egyedül leszek, stb.), és így hozom meg a döntést. Mivel mindig jó alappal szakítottam eddig, ezért a kimondás után szinte azonnal megkönnyebbültem. Soha nem is kerestem utána az exeket.

Ha velem szakítottak, akkor pedig nagyon szenvedtem, nekem mindegy, rövid vagy hosszú volt a dolog, ha szerettem a másikat, akkor nagyon tudott fájni. Hónapokig intenzíven szenvedtem, utána meg még hónapokig csak úgy éreztem, én képtelen leszek újra szeretni. Mondjuk engem meg keresgettek az exek, pedig volt amelyiket kértem, hogy hanyagolja ezt, ha nem akarja újra a kapcsolatot.

2023. máj. 3. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!