Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a szakítást?
Attól függ, hogy en szakítok-e, főleg, hogy mi okból. Milyen hosszú az előzmény.
Ha megkönnyebbülés, hogy kiszabadultam egy számomra terhes kapcsolatból, akkor nagyon rövid idő alatt túlteszem rajta magam.
Az élet megy tovább. A tanulságot levonom, s továbblépek.
Ha én szakítok, akkor már ugye megrágtam magamban a dolgot, tisztában vagyok a következményekkel (megint beláthatatlan ideig egyedül leszek, stb.), és így hozom meg a döntést. Mivel mindig jó alappal szakítottam eddig, ezért a kimondás után szinte azonnal megkönnyebbültem. Soha nem is kerestem utána az exeket.
Ha velem szakítottak, akkor pedig nagyon szenvedtem, nekem mindegy, rövid vagy hosszú volt a dolog, ha szerettem a másikat, akkor nagyon tudott fájni. Hónapokig intenzíven szenvedtem, utána meg még hónapokig csak úgy éreztem, én képtelen leszek újra szeretni. Mondjuk engem meg keresgettek az exek, pedig volt amelyiket kértem, hogy hanyagolja ezt, ha nem akarja újra a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!