Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik most szakítottak? Hogy viselitek? Hogy próbáltok túllenni rajta?
Igen. 8 évig voltunk együtt. Nem harmadik miatt szakítottunk, csak rengeteg sok bonyodalom, nehézség volt, mellette 0 azaz NULLA feltöltődés együtt, kettesben. Ez az évek alatt meg is ölte a kapcsolatunkat.
Hogy viselem?
Szarul. Nagyon szarul! Mert még mindig szeretem, nagyon!
Próbálok minél többet a hobbimmal, munkámmal foglalkozni, olyan dolgokat csinálni amikre azelőtt nem volt időm, alkalmam. Ez időnként segít, de vannak olyan időszakok amikor rohadtul nem.
A nappalok még csak-csak elmennek, főként az éjszakák és a reggelek csapnivalók, amikor nincs kivel leülni nap végén beszélgetni egy jót, nincs aki hozzám bújjon éjszaka, és reggel nincs kivel meginni a kávét, együtt indítani a napot, tervezgetni stb.
A régi már nem megy, újat még el sem tudok képzelni, elzárkózom előle.
majd ha ez változik, talán könnyebb lesz.
40f
Fél évet voltunk együtt, 3. Fél miatt dobott engem neten 1 hónapja, ő boldog én azóta is szenvedek, mindennap sportolok, de folyamatosan csak hiányzik, és rettentő ürességet érzek magamba nélküle
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!