Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, szakítanátok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szakítanátok a pasitokkal ha kiderülne, hogy volt már prostinál mielőtt összejöttetek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 09:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2023. máj. 1. 09:31
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
Hogyne, hogy képzelte egyáltalán, hogy akár ránézett másra is mielőtt megismert.
2023. máj. 1. 09:31
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
Nekem volt egy pasim,aki bevallotta, hogy 20 evesen kiprobalta. En nem szakitottam ezert vele,nalam ez nem kizaro ok.
2023. máj. 1. 09:32
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem, de olyanokkal nem szoktam ismerkedni, akikrol uvolt, hogy eddig csak prostival voltak. Az nem izgat, ha kiprobalta, mert kivancsi volt.
2023. máj. 1. 09:40
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Úgy szexelt egy nővel hogy tudta, hogy ő azt nem élvezi és neki mégis tudott erre állni a farka?

Azonnal, kérdés nélkül szakítanék:)

2023. máj. 1. 09:52
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem
2023. máj. 1. 10:22
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem mindegy, hogy hanyszor es hany eve.. de az a baj hazudni fog errol. Es tapasztalatok alapjan soha nem allnak le. Szoval en igen. Alapvetoen ha ezzel haknizik, hogy prostizott mert mi az hogy kiderulne? Tehat annyival volt?
2023. máj. 1. 10:39
 8/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem mindegy, hogy csak prostikkal volt eddig kapcsolata vagy csak kíváncsiságból kipróbálta. Ez utóbbi esetben nem szakítanék.
2023. máj. 1. 14:01
 9/19 anonim ***** válasza:
29%

Nem igazán értem másoktól ezt a "ha csak ki akarta próbálni, akkor oké" dolgot.

Mit lehet rajta kipróbálni? Milyen egy olyan nővel szexelni, aki igazábol nem élvezi? Milyen ha fizetsz a szexért? Milyen ha nem kell a másikra figyelned, csak magadra? Milyen ha tárgyiasíthatod a nőt? Másoknak ezek közül miért oké bármelyik?

Nem csoda, hogy annyit panaszkodnak a nők a palijukrol, mindent tolerálnak ezeknek a rongyoknak:)

2023. máj. 1. 19:12
 10/19 anonim ***** válasza:
55%
Én igen.
2023. máj. 2. 18:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!