Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no kontakt valóban hatékony ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no kontakt valóban hatékony ?

Figyelt kérdés

Van, akinek szakítás után bevált, hogy nem kereste hetekig az exét?

Így sikerült békét kötni , kibékülni ?

Egy hete szakítottunk az én hibàmból, sajnos a munkahelyi stressz rajta csapódott le,pedig jövő héten kezdek a másik munkahelyen ! Nem is értette meg mennyire rossz ott nekem , nem támogatott ezért minden napos lett a vita és a haragszom nálunk ! Végül szakított ! Nem csodálom ! Azt mondta most fogadjam el ezt és ne keressem,ne tegyem még nehezebbé a dolgot ! Nagyon haragszik , minden szavában ott a harag és a düh !

Segíthet ilyen esetben ha jó darabig eltűnök , és egy idő után írok neki ?

Jelen pillanatban tárgyalni sem akar velem !

Valakinek ez bevált ?

2023. ápr. 27. 15:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Az jó jel, hogy keresett a kutyus miatt! Én most nagyon meghúznám magam, de mindenképp pár nap múlva írnék neki egy üzenetet, hogy tudod, hogy gázul viselkedtél és dolgozol magadon mert fontosabb neked annál, hogy elveszítsd. Szereted. Nem fogod zaklatni, mégha nehéz is nélküle.Kérném hogy gondolja át.
2023. ápr. 27. 21:14
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
ebben az esetben igen. drukkolok nektek!
2023. ápr. 28. 16:25
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled,pontosan ugyanezt akartam írni !

2023. ápr. 28. 21:31
 34/37 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm , így teszek !

Meghúzom magam, és néhány nap múlva írok neki!

Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot , és a biztató szavakat!

2023. ápr. 29. 08:02
 35/37 anonim válasza:
Na mi lett a story vége? :D
2023. szept. 18. 22:20
 36/37 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne :)
2023. szept. 19. 08:27
 37/37 anonim ***** válasza:
Kibékültek.És azóta is egy párt alkotnak.
2023. szept. 23. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!