Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no kontakt valóban hatékony ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no kontakt valóban hatékony ?

Figyelt kérdés

Van, akinek szakítás után bevált, hogy nem kereste hetekig az exét?

Így sikerült békét kötni , kibékülni ?

Egy hete szakítottunk az én hibàmból, sajnos a munkahelyi stressz rajta csapódott le,pedig jövő héten kezdek a másik munkahelyen ! Nem is értette meg mennyire rossz ott nekem , nem támogatott ezért minden napos lett a vita és a haragszom nálunk ! Végül szakított ! Nem csodálom ! Azt mondta most fogadjam el ezt és ne keressem,ne tegyem még nehezebbé a dolgot ! Nagyon haragszik , minden szavában ott a harag és a düh !

Segíthet ilyen esetben ha jó darabig eltűnök , és egy idő után írok neki ?

Jelen pillanatban tárgyalni sem akar velem !

Valakinek ez bevált ?

2023. ápr. 27. 15:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%
Neked kell egy olyan pár, aki nem támogat és után még téged hibáztat a szakításért? Ne legyél buta.
2023. ápr. 27. 15:53
 2/37 anonim ***** válasza:
81%

Nem, így sikerült lezárni, mert ez a cél. Nem kibékülni meg a kapcsolatunk hulláját tartogatni az életünkben.

Jézusom értsétek már meg, hogy ez nem egészséges!

2023. ápr. 27. 15:57
 3/37 anonim ***** válasza:
88%
Miért kell keresni az exet? Ne hetekig ne keresd hanem soha többet. Vége.
2023. ápr. 27. 15:58
 4/37 A kérdező kommentje:

Igen, mert nagyon szeretem őt! És ő is engem ezt tudom, csak tele van a hócipője hogy a semmi miatt magyarázok, erre értem hogy nem érti es nem támogat , mert ő ilyen otthon egyedül elvan hetekig típus , aki nem érti meg miért rossz nekem egész nap egy irodába ülni , ahol napi kb 3 e-mail ed telefon érkezik ! Nagyon nem bírom az egyedüllétet , es 12 éve dolgozom itt, kiegtem ! Otthon is rossz a kedvem , durcás vagyok es sokszor olyanért rá szólok amiért nem kellene mert olyan idegbe vagyok reggeltől estig , hogy robbanni tudnék !

Nehéz velem tudom,de így helyes a story , ha ezt a részét is tudjatok csak nem akartam hosszú kérdést kiírni !

Múlt vasárnap mèg házakat néztünk , aztan hétfőn este megint robbant mert ki kiabaltam neki késő éjjel a szobából hogy halkitson a tv-n,mert nem bírok aludni !

2023. ápr. 27. 16:01
 5/37 A kérdező kommentje:

Soha nem értettem ezt a többe ne keresd az exed !

Nektek hetente van új kapcsolat ?

Soha nem békültetek exekkel?

Én sem de az összes exemmel a mai napig jóban vagyok , igaz csak 3 van!

2023. ápr. 27. 16:03
 6/37 anonim ***** válasza:
65%
Kell hozza egy bizonyos foku erettseg, hogy az ember el tudjon engedni dolgokat. Elszor a cumival kezdodik, majd kesobb babakkal/matchbox-szal. Felnott korban mar el kell engedni anyut meg aput, es kesobb az exeket is. Nem azert mert barmelyik is rossz volna. Egyszeruen ez a fejlodesed szerves resze. Te meg nem tartasz ott. De azzal, hogy masokat megszolsz ezert, mikozben onkentelenul is a tudatlansagodat lobogtatod vele, hat nem egy jo bizonyitvany reszedrol. Az meg kulon batorsagra vall, hogy nalad okosabbaknak akarsz beszolni, mikor nem sok mindent tudsz felmutatni az eletbol. Mielott felhaborodnal, gondolkodj el ezeken es kevesebb univerzalis igazsagot probalj megfejteni.
2023. ápr. 27. 16:12
 7/37 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
A no kontakt azért van, hogy túllépj, nem azért, hogy a másik lenyugodjon és belemanipuláld a másikat abba, hogy szóba álljon veled :D
2023. ápr. 27. 16:32
 8/37 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk írsz neki hetek múlva és ő visszafogad. Ugyanúgy szakítani fog veled, mert a probléma veled még mindig fenáll. Ki vagy égve, pszichológus ajánlatos és új munkahely! Addig míg ez nincs kipipálva addig kár próbálkozni nála.

Viszont hiába is fogsz egészségesen nem fogsz kelleni, mert nem bízik benned, elege van, vagy addigra már másokat pörget a farkán/másokat enged magába.

Mindenképp te szívod meg, tehát engedd el, rakd magad rendbe és ha kiheverted kezdj el ismerkedni másokkal.

2023. ápr. 27. 16:55
 9/37 anonim ***** válasza:
35%

Hatos , te univerzális arrogáns , nagyképű kisp*cs!

Leírom szájba rágósan, hogy az a rettentő kevés agyad is felfogja , amit leírok !

Anyukám és apukám szakítottak , majd fél év után apukám elment anyuhoz és megkérte a kezét! Ennek 45 éve , és a mai napig imádják egymást!

Ja, a fél év alatt hozzáteszem semmi nulla zero kontakt volt ! Eddig érted ?

Jó menjünk tovább !

A feleségem és én szakítottunk , hasonló gondok miatt mint a kérdező!

Két hét kommunikáció nélkül , majd egyik este rám irt és egy hét múlva kibèkültünk és most várjuk az első közös gyermekünk !

Na de várj , ha ez nem elég, akkor itt van néhány példa a környezetemből!

A szomszéd csaj és a pasija szakítottak , a pasi minden nap virágot vitt neki és láss csodát , kibékültek és ha egy motorbaleset nem vitte volna el őket tavaly decemberben , akkor most május 13-Án házasodtak volna össze !

Okos legyél , mielőtt bele állsz másikba !

Komolyan itt néhányan úgy osztjátok a nem létező észt , hogy az már faj !

Szerinted a kérdező lenne az első a világon , aki békülni szeretne az exèvel?

Ugyan, gondolkodj már mielőtt a nagyon bunkó szád járatod !

Remélem nem nagyon törtem le a kis büszke szarvad muhahhahaaa

2023. ápr. 27. 17:04
 10/37 anonim ***** válasza:
24%

#6 és #8

Igazán hatalmas az intelligenciád, remélem a csajod is mások pörgetik a farkukon!😂😂😂

Bár neked csajod …elképzelhetetlen !

Isten mentsen tőled akárkit!

Ja és mondjuk olvasni kéne tudni !

Írta , hogy május másodikán kezd az új munkahelyen !

Asszed ez a Csernus stílus bejön ?

Hàt téveccccc

2023. ápr. 27. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!