Rhodiola, aranygyökér, sarki gyökér - akik szedték: mik a tapasztalataitok? Valóban hatékony? Milyen mellékhatásai vannak, lehetnek?
Ennyiért nem vennék "messziről jött ember azt mond amit akar) hatású cuccot...
Placebo - jó eséllyel.
Aha. Tehát ha Gipsz Jakab, vagy Mószer Aranka beszedte ezt a cuccot, akkor az többet nyom a latban, mint egy szakorvos tanácsa.
Jól van. :)
Kedves hozzászóló. Idézlek: “
“Ennyiért nem vennék messziről jött ember azt mond amit akar) hatású cuccot...
Placebo - jó eséllyel.”
Egyrészt nem ez volt a kérdés, (pláne nem egy olyan embertől aki még csak nem is szedte), másrészt alá tudod támasztani, h placebo? ( Ennyi erővel minden placebo).
Én szedem a Rhodiola-t ami segít egy középsúlyos depresszión. Jobb a közérzetem, fizikailag, lelkileg, szellemileg sokkal jobban vagyok. Én 200mg “kivonatot” szedek, abból 2x1-et. Pár nap után éreztem a hatását. De ez már évekkel ezelőtt volt. Azóta rendszeresen szedem.
A pszichiáter egyszerűen elfogadta, h nekem ez bevált, és eszébe se jutott, h rám erőszakolja az antidepresszánst. Van több fajta amúgy, én a Sanct Bernhard-ot szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!