Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no kontakt valóban hatékony ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no kontakt valóban hatékony ?

Figyelt kérdés

Van, akinek szakítás után bevált, hogy nem kereste hetekig az exét?

Így sikerült békét kötni , kibékülni ?

Egy hete szakítottunk az én hibàmból, sajnos a munkahelyi stressz rajta csapódott le,pedig jövő héten kezdek a másik munkahelyen ! Nem is értette meg mennyire rossz ott nekem , nem támogatott ezért minden napos lett a vita és a haragszom nálunk ! Végül szakított ! Nem csodálom ! Azt mondta most fogadjam el ezt és ne keressem,ne tegyem még nehezebbé a dolgot ! Nagyon haragszik , minden szavában ott a harag és a düh !

Segíthet ilyen esetben ha jó darabig eltűnök , és egy idő után írok neki ?

Jelen pillanatban tárgyalni sem akar velem !

Valakinek ez bevált ?

2023. ápr. 27. 15:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Nagyon adom !!

2023. ápr. 27. 17:13
 12/37 anonim ***** válasza:
Ne várj túl sokáig.
2023. ápr. 27. 17:15
 13/37 A kérdező kommentje:

Én két hétre gondoltam kedves 12-es!

Én nem felek attól , hogy más lesz neki ,mert ha igen , akkor ennyit ért az egész !De erre nem gondolok, ha nem szeretne, nem viselkedne így !

Ennyire ismerem már !

De le kell nyugodni es ahhoz idő kell !

2023. ápr. 27. 17:22
 14/37 anonim ***** válasza:
Nem azért, én esetleg számításnak, manipulációnak tűnhet a túl hosszú idő. Nem passzol ahhoz, aki szenvedélyes és szerelmes és rossz neki a másik nélkül.
2023. ápr. 27. 17:26
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok a hatos, nyolcas vagyok és én csak a realitás talaján maradtam. Igen, vannak, akiknek sikerül helyrehozni, így van, de több az olyan, akiknek nem, mert a probléma még mindig ott ólálkodik. Az, hogy ő elmegy májustól máshová dolgozni kevés hogyha egyszer kiégett. Olvass utána milyen komoly dolog a kiégés, mit okozhat és aztán okoskodj!

Különbség, hogy valamelyik pár összeveszik kicsinységen és kibékül, vagy valakinek súlyos gondjai vannak. Ha nem tesz ellene, akkor hiába lesz együtt az exxel előbb utóbb szakítás lesz a vége ismét.

És mivel ilyen helyzetben van, az ex haragszik rá simán lehet, hogy nem fog rá várni hetekig hanem szépen éli az életét, amibe a szex is beletartozik hiába szereti elmondása szerint.

Bár kétséges, mert ha szeretné igazán, akkor már javasolt volna szakembert rég, egyszerűen elege van az ideges kérdezőből és örül, hogy megszabadult tőle.

Ha vissza is fogadja de kiderül, hogy mással volt akkor az lesz a baja a kérdezőnek:

"Hogyan tehette meg, ha szeret?" Nem tudok túllépni rajta, hiszen én még szenvedtem ő szórakozott!"

Na de tegyük fel, hogy nem reagálna így, vagy hasonlóan, de hát még mindig az árnyékban van a probléma... Eddig sem érdekelte az exet, hogy mi baja van, nem is fogja a jövőben sem.

Eléggé baj hogy nem maradtál a reálitás talaján, a sikertorteneteiddel kitorolheti a hatsojat! Adj neki csak reményt, hagyj találja magát a padlón, ja kitűnő válasz, tanács volt részedről... 🤦‍♀️🤡

2023. ápr. 27. 17:27
 16/37 A kérdező kommentje:

Nem,természetesen nem manipulálni akarom, de muszáj lenyugodni !

Anyukám is bak , mint az exem, és ő is ha valamiért megharagudott , akkor nagyon sokáig nem tudtam kiengesztelni , és csak olaj volt a tűzre ha kerestem !

A két hét reális , az bőven elég , hogy az ember rájöjjön hogyan is tovább,folytatni szeretne , hiányzik-e a másik ,illetve nekem ez a kiégés sem fog elmúlni csak úgy magától !Kezelni kell, mert nekem sem jó így , de az új munkahely nagyon nagyon nagy előrelépés lesz !

2023. ápr. 27. 17:39
 17/37 anonim ***** válasza:
👍👍
2023. ápr. 27. 17:41
 18/37 A kérdező kommentje:

Kedves 15. Természetesen dolgozom magamon, nem hagyom , mert nekem sem jó így !

És nem reményt keltett bennem a több siker storyval, nem kell messzire mennem, apukám szeretett inni,anyukám soha életében egy kortyot sem ivott ,és így nem is akart apuval lenni !

Így szakítottak , de apukám letette az italt és azóta együtt vannak,ők is hosszú ideig nem is beszéltek, és ők tényleg minta házasságban élnek !

Tehát tényleg nem ebből indulok ki !

Igazad van, lehet ő mást keres,lehet nem szerezte eléggé , de én nagyon szeretném helyre hozni !

Nem biztos , hogy sikerül, lehet tényleg nem bízna bennem , nem tudom , de pont most jönnek itt fent a Messenger ertesitesek hogy ő irt nekem !

2023. ápr. 27. 17:44
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Írni írhat, érdeklődhet, szerethet, mint embert, de aki tényleg szeret az melletted áll, támogat, egyáltalán nem szakít veled.
2023. ápr. 27. 17:48
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd! Ha akar tőled valamit, megtalál, ha nem, akkor amúgy sem lenne jövője ennek a kapcsolatnak. (Lehet, hogy akkor se.)
2023. ápr. 27. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!