Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett vajon vagy csak fellángolás volt? Fél évig voltunk együtt kb. Rajongott imádott szeretett gondoskodott bújt meg minden. Vagy csak ilyen jól hazudott? Vagy én hittem csak azt?
Figyelt kérdés
Szakítás után kb 1 hónappal fent van a Tinderen.
40F/38N
2023. ápr. 25. 11:54
21/24 anonim válasza:
"Csajozok én is figyelemelterelésből."
Tessék?
22/24 A kérdező kommentje:
Jól olvasod. ;)
Én sajnos vagy nem, így próbálok nem rá gondolni.
Próbálkozok beszélgetek lányokkal.
Addig sem rá gondolok.
Bár már mostanában egyre kevesebbet jut eszembe.
2023. máj. 3. 12:39
23/24 anonim válasza:
Es a lanyoknak elmondod, hogy csak bufelejtedbol beszelgetsz veluk, de amigy nem akarsz toluk semmit? Vagy rabolod az idejuket feleslegesen?
24/24 A kérdező kommentje:
Nem mondom.
Azt igen hogy nemrég lett vége.
De igazából komolyat nem is akarok tőlük és ezt ugye közlöm is velük.
Persze ha megfog valakiben valami akkor nem ellenkezek.
2023. máj. 3. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!