Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy beleszerettem? Vagy csak egy fellángolás?
Figyelt kérdés
5x lefeküdtúnk és ő azt mondta többet nem akar találkozni. Én azóta kb minden nap sírok és folyton csak rá gondolok. Soha nem éreztem még ilyet...2020. jan. 16. 11:15
1/7 anonim válasza:
Akkor bele. De ne aggódj, majd elmúlik.
2/7 anonim válasza:
Nem biztos. Lehet,hogy kudarcként éled ezt meg, jó volt Vele a szex, vagy nagyon egyedül vagy és jólesett a közelsége...
Ha viszont mégis beleszerettél felejtsd el, nem érdemli meg, és Te sem,hogy emiatt szenvedj. Tanulj a történetből, a szex nem azonos a szerelemmel, működhet sajnos külön is.
3/7 anonim válasza:
Fáj a büszkeségednek. Nem szerelem.
4/7 anonim válasza:
Ez a szexkapcsolatok rákfenéje. Az egyik fél (jellemzően a nő) beleszeret a másikba.
5/7 anonim válasza:
Én bőgtem szexkapcsolatos pasi miatt, akibe nem voltam szerelmes. Tudom, mert másba voltam. Azért sírtam, mert szeretve éreztem magam mellette és bántott, hogy az egész csak illúzió volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szomorú vagyok és féltékeny, hogy van neki más lány, aki másra is jó neki, és én nem vagyok elég jó még szexre sem :(
2020. jan. 19. 09:01
7/7 anonim válasza:
Hallgass a lelkiismeretedre, merre visz.. az lesz a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!