Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett vajon vagy csak fellángolás volt? Fél évig voltunk együtt kb. Rajongott imádott szeretett gondoskodott bújt meg minden. Vagy csak ilyen jól hazudott? Vagy én hittem csak azt?
Figyelt kérdés
Szakítás után kb 1 hónappal fent van a Tinderen.
40F/38N
2023. ápr. 25. 11:54
11/24 anonim válasza:
JA, hogy már ment is a tinderre egyből? Te a nő vagy a férfi vagy a sztoriban?
12/24 A kérdező kommentje:
Bő 1hónappal a vége után ment Tinderezni.
Én vagyok a pasi
A szex is jó volt azzal sem volt baja.
Legalábbis azt mondta.
Azt az elején tisztáztuk hogy ha valami nem jó vagy kevés vagy sok akkor szóljon.
De mondta is hogy nem fogja megjátszani magát.
2023. ápr. 25. 14:30
13/24 anonim válasza:
hát akkor ennyi. Nem volt szerelmes.
15/24 anonim válasza:
A férfiak nagy színészek, ezt tanuld meg. A többségnek semmi se szent ha valamit el akar érni. Van kivétel, csak nagyon kevés.
17/24 anonim válasza:
Ugyan ezt rá lehet húzni a nők többségére is. :)
18/24 A kérdező kommentje:
Én hittem neki! :)
2023. ápr. 27. 13:17
19/24 anonim válasza:
Akkor gyalogolj le róla, nem kellesz már.
20/24 anonim válasza:
5 hónap még az ismerkedés fázisa. Bármi lehet, ami nem tetszik vagy nem dob fel, és nem visz tovább. Ebben ennyi volt. Ami jó volt, jó, hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!