Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még szeret-e az exem?
Az az igazság,hogy félév alatt rengeteg konfliktusunk volt és minden barátom azt mondta,hogy ő kezdte a veszekedést és jó lenne,ha minél előbb szakítanék vele.Mindenben csak a rosszat kereste,nem bízott bennem soha.Utolsó veszekedésünk után letiltott mindenhonnan,de megtalált azon a randi appon,ahol megismerkedtünk.Rám írt,tegnap éjjel egy olyan szöveggel: "Hiányzik mikor kedves voltam hozzá,mikor együtt tervezgettük a családunkat,de te most más férfit keresel az életedben."
Őszintén szólva,reménykedtem a folytatásban.Viszont utána el kezdett erőszakoskodni,mikor vissza írtam.Ultimátumot adott,hogy vagy elutazok hozzá holnap,vagy végleg vége mindennek.Megmondtam,hogy dolgozom így nem tudok menni.Ezek után a végén azt írta,hogy megpróbál nem utálni engem ,mert nagyon nehéz engem nem utálni és megtört a bizalma végleg..
Én nem tudom eldönteni sem mire vélni ezt.
Vajon hiányoztam neki,vagy csak fel akart hergelni?
Megprobalni sem lehet?
Hatha normalisan is at lehet beszelni a dolgokat.
En erzelmes ember vagyok
Nem tudok hideg fejjel gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!