Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon még szeret-e az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még szeret-e az exem?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy félév alatt rengeteg konfliktusunk volt és minden barátom azt mondta,hogy ő kezdte a veszekedést és jó lenne,ha minél előbb szakítanék vele.Mindenben csak a rosszat kereste,nem bízott bennem soha.Utolsó veszekedésünk után letiltott mindenhonnan,de megtalált azon a randi appon,ahol megismerkedtünk.Rám írt,tegnap éjjel egy olyan szöveggel: "Hiányzik mikor kedves voltam hozzá,mikor együtt tervezgettük a családunkat,de te most más férfit keresel az életedben."

Őszintén szólva,reménykedtem a folytatásban.Viszont utána el kezdett erőszakoskodni,mikor vissza írtam.Ultimátumot adott,hogy vagy elutazok hozzá holnap,vagy végleg vége mindennek.Megmondtam,hogy dolgozom így nem tudok menni.Ezek után a végén azt írta,hogy megpróbál nem utálni engem ,mert nagyon nehéz engem nem utálni és megtört a bizalma végleg..

Én nem tudom eldönteni sem mire vélni ezt.

Vajon hiányoztam neki,vagy csak fel akart hergelni?

2023. ápr. 22. 10:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért írtam,mert szeretem.
2023. ápr. 22. 10:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Na, akkor a válaszom: igen, szeret téged. Csak kb. egy kutyának sem kellene az ilyen szeretet. De ha te szereted, akkor nincs mit tenni. Értelmes, intelligens emberré fog válni a kedvedért, átbeszélitek a problémákat és rózsaszín habcsókok között pillangóztok. Tényleg nem akarod észrevenni, hogy egy kreténből akarnál embert csinálni?
2023. ápr. 22. 10:51
 13/19 A kérdező kommentje:

Megprobalni sem lehet?

Hatha normalisan is at lehet beszelni a dolgokat.

2023. ápr. 22. 10:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Minek, ha nem kellesz? Maximum csak szexre?
2023. ápr. 22. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tisztaban vagy vele, hogy koros a kotodesed? Ugye tudod, hogy szakember segitsegere szorulsz? Ugye tudod, hogy itt nem erzelembol, hanem hideg fejjel kene dontest hozni? Ugye tudod, ha erre keptelen vagy, akkor benned van a hiba? Most ugorj vissza az elso kerdesre, es ismetelgesd, amig nem tudsz oszinte valaszokat adni ezekre.
2023. ápr. 22. 12:00
 16/19 A kérdező kommentje:

En erzelmes ember vagyok

Nem tudok hideg fejjel gondolkozni

2023. ápr. 22. 12:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Amikor a tigris elharapja a torkod, utoljára megsimized, egyél csak, nehogy éhes maradj? Nagy különbség van az érzelmesség és az önfeladás között.
2023. ápr. 22. 12:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor hiaba irod ki a kerdeseket, ugyse kapsz szamodra elfogadhato valaszt. Ha balfaszkent aposztrofalod magad es ezen valtoztatni sem akarsz a meglevo kinjaid ellenere, akkor ugy maradsz. Nekem nem faj, te megajd rajossz, hogy neha gondolkodni is kene a dontesek elott, hogy milyen karok es hatranyok erhetnek, es hajlando vagy-e azokat felvallalni.
2023. ápr. 22. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
18, nem szoktak rájönni. Leéli így az életét, a végére pedig belefárad, hogy ő csak jót adott és rosszat kapott. Kaphat itt (és bárhol) bármennyi tanácsot, csak ellenszegülni tud, hajtja a magáét. Pedig pont jól írtad.
2023. ápr. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!