Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még szeret-e az exem?
Az az igazság,hogy félév alatt rengeteg konfliktusunk volt és minden barátom azt mondta,hogy ő kezdte a veszekedést és jó lenne,ha minél előbb szakítanék vele.Mindenben csak a rosszat kereste,nem bízott bennem soha.Utolsó veszekedésünk után letiltott mindenhonnan,de megtalált azon a randi appon,ahol megismerkedtünk.Rám írt,tegnap éjjel egy olyan szöveggel: "Hiányzik mikor kedves voltam hozzá,mikor együtt tervezgettük a családunkat,de te most más férfit keresel az életedben."
Őszintén szólva,reménykedtem a folytatásban.Viszont utána el kezdett erőszakoskodni,mikor vissza írtam.Ultimátumot adott,hogy vagy elutazok hozzá holnap,vagy végleg vége mindennek.Megmondtam,hogy dolgozom így nem tudok menni.Ezek után a végén azt írta,hogy megpróbál nem utálni engem ,mert nagyon nehéz engem nem utálni és megtört a bizalma végleg..
Én nem tudom eldönteni sem mire vélni ezt.
Vajon hiányoztam neki,vagy csak fel akart hergelni?
Pont az ellenkezojevel kezdted a reszletezest, hogy minden baratod azt mondja neked hogy szakitson veled.
Dehat meg nem szakitott mert azt mondta hogy te dontsel vagy lemesz hozza vagy nem es ott vege, az mar lehet hogy mara szakitott veled mert valaszt adtal neki.
De amugy is az ilyet nehez megitelni, mert egy oldalrol halljuk a problemat.
Meg a legtobb ilyen kerdes azzal szokott megirva lenni, hogy csak az egyik oldalt tamogassuk.
3: 1.azért mondta minden barátom,mert mindennap előadta,hogy egy mocskos hazug kígyó vagyok,egy szemétláda vagyok,aztán utána meg is fenyegetett,nem egyszer.
2.már rég szakított azzal,hogy letiltott mindenhonnan és másnap rá írt a barátnőmre,hogy felcsinálná.
3.nem egyszer fenyegetőzött,megígérte,hogy lejön hozzám,de nem tette. mindenben a rosszat és a kifogást kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!