Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a párommal?
Akor minek agyalsz a párodon meg a kapcsolatodon?
Aki szakitani akar az kifelé néz hogy mennyi minden izgalmas várja a világban, már ugy menne tök jo lesz, a párja meg csak egy zavaro hátrahúzó tényező, akit ki kell iktatni. Ez a szakitás.
Amirol irsz az juj körbelihegem a páromat igy a párom ugy a parom meg én a kapcsolatunk ö és én, én és ő.
Min agyalsz? Azon h nem is hianyzik mikor nem vagytok egyutt es ez normalis-e?
Baratnomnel volt ilyen szitu, h amig egyutt voltak jo volt utana meg nen ertette miert vannak egyutt. Szakitas lett vege és belatta h valojaban nem is szerette igazan.
8-as vagyok
És nem vagy boldog.
Ez mitől lehetne jobb?
Velem is ez van. Én túl vagyok a te szakaszodon...és ezt most kiabálva ordítom, TÚL NAGY ÁRAT FIZETTEM AZÉRT, HOGY RÁDÖBBENJEK ARRA, HOGY MIT IS JELENT Ő NEKEM!!!
Huhhh...az agyalasod fog tönkretenni, nem csak most, hanem az összes létező kapcsolatodban, keress fel egy terapeutát, gyógyszeres és terápiás kezelés is fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!