Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a párommal?

Figyelt kérdés
Többször is megfordult már napközben a fejemben ez a gondolat, amikor nem vagyunk együtt. 9 hónapja vagyunk együtt, amikor együtt vagyunk tényleg mindent úgy érzek ahogy kell... De amikor ez nem így van elkezdek agyalni és akkor már nem látom úgy, hogy lenne jövőnk. Ez normális? Tudat alatt meg nyilván az is befolyásolhat vmennyire hogy több barátom, ismerősöm is megjegyezte hogy nem lát boldognak. Nem tudom mi legyen. Ezen kívül nyilván nincs semmi problémám... Nem vert meg, nem erőszakos, nem csalt meg stb stb. Szóval én nem látok semmilyen "red flaget" 😆😅 Mégis sokszor bizonytalan vagyok, hogy mit tegyek. Nyilván ezt én fogom eldönteni, de ezt kicsit furának gondolom. Mi a véleményetek? Vagy csak szimplán túlagyalom a dolgokat?

2023. ápr. 15. 13:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Általában azt gondolom végig, hogy mennyire különbözünk MINDENBEN. Néha zavar hogy más az érdeklődés és nem tudok vele mindent megosztani, vagy sok mindent nem ért meg velem kapcsolatban igazán... De nyilván ha együtt vagyunk akkor talán "kiegészítők egymást", vagy nem tudom. De amikor vele vagyok akkor boldog vagyok, mégis ha külön vagyunk beindulnak a fogaskerekek...
2023. ápr. 15. 13:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagy?
2023. ápr. 15. 13:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Akor minek agyalsz a párodon meg a kapcsolatodon?

Aki szakitani akar az kifelé néz hogy mennyi minden izgalmas várja a világban, már ugy menne tök jo lesz, a párja meg csak egy zavaro hátrahúzó tényező, akit ki kell iktatni. Ez a szakitás.

Amirol irsz az juj körbelihegem a páromat igy a párom ugy a parom meg én a kapcsolatunk ö és én, én és ő.

2023. ápr. 15. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Min agyalsz? Azon h nem is hianyzik mikor nem vagytok egyutt es ez normalis-e?

Baratnomnel volt ilyen szitu, h amig egyutt voltak jo volt utana meg nen ertette miert vannak egyutt. Szakitas lett vege és belatta h valojaban nem is szerette igazan.

2023. ápr. 15. 13:42
 5/16 A kérdező kommentje:
2-esnek: igen
2023. ápr. 15. 13:47
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem szereted igazán. Ezért agyalsz.
2023. ápr. 15. 13:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen
2023. ápr. 15. 15:28
 8/16 anonim ***** válasza:
9 hónap ismerkedés eredménye: "különbözünk MINDENBEN. Néha zavar hogy más az érdeklődés és nem tudok vele mindent megosztani, vagy sok mindent nem ért meg velem kapcsolatban igazán..."
2023. ápr. 15. 15:30
 9/16 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

És nem vagy boldog.

Ez mitől lehetne jobb?

2023. ápr. 15. 15:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Velem is ez van. Én túl vagyok a te szakaszodon...és ezt most kiabálva ordítom, TÚL NAGY ÁRAT FIZETTEM AZÉRT, HOGY RÁDÖBBENJEK ARRA, HOGY MIT IS JELENT Ő NEKEM!!!

Huhhh...az agyalasod fog tönkretenni, nem csak most, hanem az összes létező kapcsolatodban, keress fel egy terapeutát, gyógyszeres és terápiás kezelés is fog kelleni.

2023. ápr. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!