Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha belenézek a párom telefonjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyfiú12 kérdése:

Ha belenézek a párom telefonjába és lebukok az szakítás?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek? Nem tudom mire számítsak.

2023. ápr. 14. 21:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem válaszolsz a kérdésemre, csak rizsázol.

Miért vagy ilyen gusztustalan, hogy olvasgatni akarod mások bajait?

2023. ápr. 15. 18:30
 22/31 anonim ***** válasza:

Nekem ne haragudj de nem kell még egy olyan pali amilyen az a volt barátom volt, akiről irtam.

Rajta kívül meg eddig az összes többi lazán odaadja a teloját nekem még egy szerelő is.

Azt meg írtam korábban nekem főleg EZ számit(8as komment).

Nem a levelezései meg a csetelgetései itt a lényeg. Hanem ha ide se adja, már akkor bele se kéne hogy olvassak. Nem egyenes.

Megbíztam abban aki rejtegette előlem mint a terroristák. Nem csináltam ebből gondot. Csak aztán ki is derült miért ilyen. Úgy meg már gond.

Más meg valahogy nem rejtegeti előlem a telóját mint egy terrorista. Még egy random szerelő se. Nekem ez a jellem a jellem.

Nem a csetelgetések számitanak hanem a másik jelleme. Takargat titkolozik vagy nyílt lapokkal játszik, görcsöl e egy sz.ros telefonon, vagy lazán kezeli, a saját párja neki vmi rendőr aki elől bújkálni kell, meg semmi köze az életéhez se, vagy a társának veszi akit beavat az életébe.

És akkor eddig a barátomról volt szó vagy szerelörőkröl.

De a barátnőim is simán ideadják mutogatják rajta a hülyeségeiket(ők nagy csetbajnokok amúgy, szórakoznak a matricákkal animékkel is és azokkal fárasztanak engem nem győzik mutogatni meg azt a macskát is amit etetni altatni kell meg ilyenek:D)

Nekem nem kellenek görcsös emberek az életembe. És egy telefon miatt görcsölni, azért ez is sokat mondana

2023. ápr. 15. 18:43
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem vagy képes felfogni, hogy nincs semmi görcs, hanem vannak olyan dolgok egy barátságban, amik nem tartoznak rád. Mert aki megoszt velem valamit, az nem akarja veled is megosztani. Ezt érted?

És ha nem mondod meg, miért akarod nézegetni, joggal gondolhatom, hogy üzeneteket akarsz olvasni, hisz neked is van telefonod, amin mutathatsz dolgokat.

Egyébként szerelőt írtál többször is - elírtad a szeretőt, vagy random szerelők mutogatják neked a privát levelezéseiket?

2023. ápr. 15. 18:55
 24/31 anonim ***** válasza:

Ja a 10 es komment.

Engem az érdekel ide adja vagy nem.

Te nem vagy ezt képes felfogni.

Minden egyenes jellemű barátom eddig meg a szerelő is maguk adnak oint is.

Egy volt csak aki élethalál rejtegette a telfonját mindig. Később ki is bukott nagyon sokminden róla.

Ebből a jellemből én nem kérek többet.

Fogd fel hogy nem a cset számít, nem a maganszféra hanem hogy azt rejtegeti a párja elol vagy nem.

Nem kell nekem a rizsa mellébeszélés körítés sem. Igen vagy nem. Ez érdekel csak.más meg semmi.

2023. ápr. 15. 19:00
 25/31 anonim ***** válasza:
VízszereLő ha nagyon érdekel.
2023. ápr. 15. 19:02
 26/31 anonim ***** válasza:
De nem érted, hogy én nem tudom, hogy te miért kéred el. Nem tudom, hogy ez csak egy hülyepicsa teszt.
2023. ápr. 15. 19:03
 27/31 anonim ***** válasza:

Na jó, szerintem ezt befejezem, mert teljesen más világ vagyunk. Alapból nem szerelők közt élek (wtf?), akik mutogatják a telefonjukat, és nem játszmázgatok férfiakkal.

Te azt csinálsz, amit akarsz a szerelőiddel.

2023. ápr. 15. 19:05
 28/31 anonim ***** válasza:

Pont ez benne a lényeg. Hogy ne is tudja a másik.

Akinek vaj van a fején az kezd csak parákba meg miértekbe, meg kell beszélni engedély kell. Ez már rossz.

2023. ápr. 15. 19:05
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem élek szerelők közt. Volt nalam egy szerelő venni kellett alkatrészeket tele volt a keze de a telojárol ment a zene a kocsiban ami fagyott, mondta egybol a pint hogy inditsam már neki ujra a zenét a telon.

De a referencia munkáit is mutatta mert beszéltuk hogy pl szekrényt szerelni festeni is tud segiteni. Es mutatta a galériát is a munkáirol.

Aztán hogy a sajátját hogy csinálta meg a galeriában meg még amik voltak arrol.is mesélt

Ezt még a barátaim is így csinálták. Egyutt vagyunk elvagyunk pint adnak mesélnek a galériárol élményekrol, megmutatják még a telefonkonyvet is hogy ne aggodja nők szinte nincsenek is a telojaba mindent.

Semmi nyavajajuk nincs olyan mint neked.

De amikor vki már kedzi azt hogy nem adja oda. Vagy amikor odaadja es elotte gyorsan törölgetésekbe kezd hát attol kérdeznem sincs mit tovabb. Csak elköszönni.

2023. ápr. 15. 19:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha meg olyannak nézne hogy a haverjával beszélt kukiproblémáikat meg magánügyeit akarnám csekkolni, valójában olyanokkal se kell foglalkozni akik belőlem ezt látnák ki. Minek néz engem egy ilyen szerinted aki ilyet feltételezne rólam hogy en ylennék? Akkor minek van velem ha ilyen sz.rnak néz? Ez megint felvetne azért nagyon sokmindent ami elgondolkodtatna.
2023. ápr. 15. 19:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!