Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha belenézek a párom telefonjába és lebukok az szakítás?
De engem érdekelne, hogy mire kell.
Ha most itt ülnél mellettem, mint párom, és elkérnéd a könyvet, amit olvasok, megkérdezném, mire kell.
Szerintem pont azzal van baj, aki nem képes felfogni a magánszféra fogalmát, és titkokat, ármányt és csalfaságot, meg minden brazil szappanoperát beleképzel abba, hogy ne olvasgassa, amit a tesómmal levelezek.
Nincs "berosálva", nem adja oda. Az nem jelent félelmet.
Mire kell? Lemerültél? Telefonálni szeretnél? Játszani?
Volt olyan párom aki 20 karakterrel védte a teloját ha ideadta előtte neki allt törölgetni. Ellenben olyan barátaim is akik elso nap adtak pint is es barmikor rám is bíznák a telojukat naookra is sőt még egy szerelő is kérte oldjam már fel es inditsam a zené rajta(a keze nem volt szabad)
Nekem az utobbi réteg kell csak, ez nálam szűrő. Ha tetszik neked ha nem
*És szerinted milyen embert volt az a párom aki ugy védte a telóját előlem kb mint egy terrorista? Gondolom le se kell írnom.
Akik nem egyenesek a saját pájukkal nekem azokra nincs szükségem.
Tudod nekem eddig a barátaim valabogy elso nap is a kezembe nyomták a telefont(kivéve azt az egyet)
Mutatták a galériát is meséltek magukról is.
Hozzá szoktam ahhoz hogy normális megbízható embereknél ez nem fog frusztrációkat kelteni bennük ha a párjuknak odaadják és nem görcsölnek ilyeneken
Lazák.
Ahol vki már védi előlem, az nem engem keres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!