Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha belenézek a párom telefonjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyfiú12 kérdése:

Ha belenézek a párom telefonjába és lebukok az szakítás?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek? Nem tudom mire számítsak.

2023. ápr. 14. 21:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
*ideadná e nekem.
2023. ápr. 15. 13:26
 12/31 anonim ***** válasza:

De engem érdekelne, hogy mire kell.

Ha most itt ülnél mellettem, mint párom, és elkérnéd a könyvet, amit olvasok, megkérdezném, mire kell.

Szerintem pont azzal van baj, aki nem képes felfogni a magánszféra fogalmát, és titkokat, ármányt és csalfaságot, meg minden brazil szappanoperát beleképzel abba, hogy ne olvasgassa, amit a tesómmal levelezek.

2023. ápr. 15. 13:38
 13/31 anonim ***** válasza:
Aki be van rosálva ennyitol az nekem ugy nemigen fog kelleni semmire
2023. ápr. 15. 16:04
 14/31 anonim ***** válasza:

Nincs "berosálva", nem adja oda. Az nem jelent félelmet.

Mire kell? Lemerültél? Telefonálni szeretnél? Játszani?

2023. ápr. 15. 16:08
 15/31 anonim ***** válasza:
Csak nem szeretem a titkosügynököket ennyi csak. Akinek takargatnivalója van, az nekem nem a társam/párom.
2023. ápr. 15. 16:42
 16/31 anonim ***** válasza:
Titkosügynök, aki nem akarja, hogy a barátja depresszióján csámcsogj? Kontrollmániás vagy.
2023. ápr. 15. 16:44
 17/31 anonim ***** válasza:

Volt olyan párom aki 20 karakterrel védte a teloját ha ideadta előtte neki allt törölgetni. Ellenben olyan barátaim is akik elso nap adtak pint is es barmikor rám is bíznák a telojukat naookra is sőt még egy szerelő is kérte oldjam már fel es inditsam a zené rajta(a keze nem volt szabad)

Nekem az utobbi réteg kell csak, ez nálam szűrő. Ha tetszik neked ha nem

2023. ápr. 15. 17:51
 18/31 anonim ***** válasza:

*És szerinted milyen embert volt az a párom aki ugy védte a telóját előlem kb mint egy terrorista? Gondolom le se kell írnom.

Akik nem egyenesek a saját pájukkal nekem azokra nincs szükségem.

2023. ápr. 15. 17:52
 19/31 anonim ***** válasza:
Magyarázd el nekem, mi nem egyenes abban, hogy egy számodra ismeretlen ember magánéletét nem akarom, hogy úgy lapozgasd, mint a Kiskegyedet.
2023. ápr. 15. 17:58
 20/31 anonim ***** válasza:

Tudod nekem eddig a barátaim valabogy elso nap is a kezembe nyomták a telefont(kivéve azt az egyet)

Mutatták a galériát is meséltek magukról is.

Hozzá szoktam ahhoz hogy normális megbízható embereknél ez nem fog frusztrációkat kelteni bennük ha a párjuknak odaadják és nem görcsölnek ilyeneken

Lazák.

Ahol vki már védi előlem, az nem engem keres.

2023. ápr. 15. 18:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!