Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem miert nem tiltott le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem miert nem tiltott le Facebook-on?

Figyelt kérdés
Hogy egy kis kontextust is adjak: azt mondta anno, hogy o egy kapcsolat utan mindig letiltja az exeit, mert nem akarja latni utana, mindegy mi volt a szakitas oka, nem akar veluk semmilyen szinten kapcsolatban maradni, nem azert mert utalja oket, csak neki igy indul a tiszta lap. Engem miert nem tiltott le?
2023. ápr. 13. 13:37
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Marmint a baratai kozul sem torolt ki.
2023. ápr. 13. 13:37
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Mert elfelejtette, ennyire sem tart..
2023. ápr. 13. 13:42
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy időközben felnőtt és rájött mekkora gyerekes baromság ez a tiltósdi.
2023. ápr. 13. 13:56
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
mert torkon szarja, hogy mi van veled es annyi energiat sem fektet beled, hogy letoroljon a baratai kozul
2023. ápr. 13. 14:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Hulyesegeket irtok. :D
2023. ápr. 13. 14:34
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy vagyok, ahogy a 3as írta. Egy idő után nem töröltem exet mert bőven elfér...
2023. ápr. 13. 14:34
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem zavarja a jelenléted, nem érez rá késztetést, hogy nézegessen. Én csak azt az exemet tiltottam le, akivel kapcsolatban még voltak érzéseim, mikor szakítottunk. Aki semleges, az továbbra is az ismerősöm, sose nézek rá az adatlapjára.
2023. ápr. 13. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:
37%
Aki nekem a "tiszta lapos" szöveggel jön, az már le is csusszant az egyenes emberek kategóriából.
2023. ápr. 13. 15:10
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Minek kéne tiltani? Tiltani azt kell aki zaklat, aki koslat utánad, különböző álregeken. Nekem már lassan betellik a húgom, az exbarátnőm álregjeitől, a férjem exétől a tiltólistás oldal:D Lassan kéne az FB-nek kitalálnia már valamit erre a jelenségre:D
2023. ápr. 13. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
9 Az exem jelenlegi nőjét és az exfeleségét kihagytam a felsorolásból:DD Bocsánat-kapkodok..
2023. ápr. 13. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!