Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le?
Tetszett neki, de esze ágában sem volt többet akarni tőled. A csajoknak csak neten nagy az arcuk és neten nagyon kemények, hogy tiltanak egyből. Mint kb. a gestapó, hogy nem kérdez csak büntet/töröl lelkiismeretfurdalás nélkül.
Az meg nem érdekli őket, hogy veled mi van utána, hiszen úgysem látja mert nem tudod neki elmondani.
Gyanítom, hogy csak le akarta zárni. A tiltást ne vedd magadra, az arra jó, hogy a nevét ne lásd, ergo nem tudsz visszaélni a képekkel és névhez kötni. Nekem legalábbis egy lány ismerősöm ezt mondta, hogy ha bármi futókalandos téma van, vagy valami, akkor vagy maradnak Tinderen és utána unmatch, hogy ne legyen nyoma annak, amit csináltak, vagy FB és tiltás, hogy utána ne legyen visszakövethető, hogy igen, ő ekkora... Khm.
Szóval lehet, hogy itt is ez volt. Tudom, köcsög dolog, nem is értek egyet vele (már a témával sem, de én túl amatőr vagyok ehhez), de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!