Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 eve nem tett ki zenet, szakitas utan 2 nappal megosztott egyet. Vajon ez veletlen vagy nekem/miattam tette ki?
Figyelt kérdés
Csupan egy honapig ismerkedtunk es 1x talalkoztunk, de akkor is fura
2 eve nem osztott meg semmilyen nezet, szakitas utan 2 nappal megosztott egyet facebookon.
Nem eppen a szakitasrol szol de olyasmi. In the end-cimu szam
Vajon nekem szanta?
Nem is nagyon szakitottunk, csak ereztem hogy baj van, beszeltunk rola de aztan letiltott messengeren. 2 napra ra tette ki a zenet.
2023. ápr. 11. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Nekem szanta
Veletlen
14 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Igaz, csak egyszer talalkoztunk de annyira egyek voltunk hogy azert irtam hogy szakitas , mert olyan volt mintha egyutt lennenk
2023. ápr. 11. 22:01
2/9 anonim válasza:
Neked hát.:D
Nők,ha kitesznek akár,zenét,idézetet,képet is,mindig egy férfinak szól.
3/9 A kérdező kommentje:
En vagyok a no :D
2023. ápr. 11. 22:11
6/9 anonim válasza:
Szóval 1x találkoztál vele 2 éve és most azt hiszed, hogy miattad rakta ki azt a számot. In the end, én azt se értem, hogy egyáltalán volt ott valami, aminek vége lehetett volna.
7/9 anonim válasza:
Minek nézed az oldalát? Mert megérteném, ha az miatt, mert valaki halálhírét susogta, és megakartál volna róla bizonyosodni, hogy él, de így ostobaság.. Sokat képzelődsz..
8/9 anonim válasza:
Kirakott egy zenét és ez ennyi. Nem kell túlgondolni.
9/9 anonim válasza:
Ha te vagy a nő, akkor nem neked szánta, csak beleképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!