Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülinapom előtt egy nappal szakított velem a barátnőm 4 év után (tehát ma), nagyon szomorú vagyok, hogyan tudnám magamat túltenni ezen?
Szerintem a legjobb, ha facebookon és egyéb oldalakon nem nézed, akár blokkolod is, főleg hogy kb. így tovább lépet.
Adj magadnak egy kis időt, akár pár hónapot, ameddig rendben nem jössz érzelmileg, nem kell erőltetned semmit, majd egyszer megint lesz kedved egy párkapcsolatba belefogni, ha most ez lehetetlennek is tűnik.
Próbáld magad lefoglalni valamilyen hobbival, akár újjal, vagy valami meglévővel. Ha nincs motivációd, akkor csak pihenj, tényleg azt csináld, ami jól esik, és szépen lassan szedd össze magad, de ez magától is jönni fog.
Igen, amit az első is írt. Ne nézegesd sehol, mert csak rontasz a helyzeten. Tudom, hogy nehéz, de akkor próbálj a szülinapodra fókuszálni, mert az is elvonhatja a figyelmed, legalább egy kis idő erejéig is. Akár családdal, haverokkal, vagy egyedül, csinálj valamit ami elvonja a figyelmed.
És boldog szülinapot, előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!