Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire lehet megbízni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet megbízni egy haverban hogy nem mondja el a volt barátomnak, ha lefekszem vele?

Figyelt kérdés
Mert eddig mindenki naivan megnyílik neki, mert naivak.
2023. ápr. 8. 06:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igen én a nő.
2023. ápr. 8. 07:01
 2/12 anonim ***** válasza:
trollolololo?
2023. ápr. 8. 07:03
 3/12 anonim ***** válasza:
az is naiv aki megbízna benne
2023. ápr. 8. 07:05
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem troll.

A barátom mellett megismertem egy olyan haverját aki titokban kezdeményezni akart nálam, de nem mertem semmit lépni mert a barátom betegesen féltékeny(amit nem tudnak). Nem akartam bajt.

Szakítottunk és izgat a gondolat a sráccal. Csak nem akarok bajt.

2023. ápr. 8. 07:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel ki fog derülni.
2023. ápr. 8. 07:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy gondoltad, hogy ez nem derül majd ki?

Basszus, dedóba vagyunk? Vagy gondoltad, hogy minden páros eseményre majd egyedül kell menjen a srác?

2023. ápr. 8. 07:16
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Akkor talán mégsem betegesen féltékeny volt az ex, hanem csak realista.
2023. ápr. 8. 07:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem realista volt. Hanem betegesen féltékeny és agresszív. Különben nem lenne vége sem, ha nem ilyen. Én szerettem, de beteg. El kellett engednem. Sakk matt.nem gyógyítható. Pszichopata. Azzal hogy a srác próbálkozott nálam, levágós az, hogy nem ismeri eléggé..
2023. ápr. 8. 07:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg pszichopata a volt barátod, akkor jobban jártok ha nyugton maradtok. Szerintem nem kell elmondani, hogy miert csak elutasitod aztan kesz.
2023. ápr. 8. 08:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Első dolga lesz, hogy elmondja neki a meghúzásodat.
2023. ápr. 8. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!