Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged vertek már át annyira hogy azt érezted többet nem fogsz elhinni semmit senkinek, és bízni sem tudsz többet?
És ismerkedni sem szeretnél?
Napokban szakítottam a barátommal, átvert, hazudott és egyszerűen azt érzem hogy többet más pasinak kb. Azt se fogom elhinni hogy hívják
Ti voltatok már így?
És végül meglett az igazi?
Igen, többször is.
Nem lett meg.
De el fog idővel múlni egy darabig.
Igen, de minden alkalommal elmúlt.
Ezt hívják csalódásnak.
De ezt nem csak akkor érzi az ember ha a "szerelmében" csalódik.
Másokban is lehet, barátok , kollégák, rokonok...és kb ugyanezt érzed , hogy ezek után senkinek sem fogsz hinni.
Így vagyok ezzel ,a legutolsó szakitasom óta. Pedig mégcsak nem is volt hosszú kapcsolat , de feltette az i- re a pontot.
Több mint egy éve tart , semmit se javul.
Tudom , hogy nagyon rossz a hozzáállásom. Nem lenne szabad , de nem tudok bízni.
A szakításom után egy évig éreztem, hogy na nekem most köszönöm, de senki.
Aztán fél éve ez elmúlt, már vágyom kapcsolatra, csak most meg a vírus nem segít ebben.
Szerintem mindenki átesik ezeken az érzéseken. Nekem is volt, egyik különösen mély nyomot hagyott bennem, évekig.
Viszont csak akkor van esélyed új, jó kapcsolatban, ha tiszta lapot tudsz adni és nem hagyod, hogy a múltbéli csalódások vezéreljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!