Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 13 évig voltunk együtt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évig voltunk együtt, hogy lehet ezután megbízni újra bárkiben?

Figyelt kérdés

13 évig éltünk együtt, sajátomként szeretem a lányát aki a szemem előtt lett egy kis ovisból nagykamasz, és rengeteg mindenben az én szokásaimat az én mintáimat vette fel, nagyon jól kijövünk, mégis, egyik napról a másikra elhagyott a párom, egyik napról a másikra bejelentette, hogy elköltözik.

Azt hittem már együtt öregszünk meg… jóban rosszban mindig mindent megbeszéltünk, és most nincs… elment… alig tudok reggel kikelni az ágyból, egyszerűen már nincs miért…

Örökké ilyen egyedül fogom érezni magam? Hogy bízhatnék meg ezek után bárkiben is, ha az egyetlen ember akiben ténylegesen 100% feltétel nélkül megbíztam, így egyik napról a másikra 13év után csak úgy elmegy…

2023. jan. 26. 09:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Úgy, hogy növesztesz egy kis agyat, és megpróbálod felfogni, hogy egy adott emberrel voltál együtt, nem a világ pármilliárd ellenkező nemű egyedével egyszerre.
2023. jan. 26. 09:35
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Hát engem is ez idegesít hogy bármikor hirtelen kisiklathatja a kapcsolatot egy váratlan dolog(kiábrándultság,harmadik fél,értéktelenedő párkapcsolati minták a környezetünkben)!
2023. jan. 26. 09:38
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen nem fogsz tudni, de lehet bízni a másikban attól még.
2023. jan. 26. 09:42
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Azért az egyik napról a másikra dolog sántít, 13 évet nem így db kukába az ember, ott kellettek, hogy legyenek problémák, amiket ignoráltál, és/vagy nem akartál észrevenni. Inkább ezen gondolkodj el, mintsem azon, hogy még ki se hűlt a helye az ágyban, már az a legnagyobb bajod, hogy miként fogod pótolni.
2023. jan. 26. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

Képletesen egy vélemény:

Ezek tipikusan olyan emberek (te), el tudom képzelni ahogy cuki vagy, rajongsz a párodért, mindent megszervezel, elintézel, tökéletes bájos, nőies társ lehetsz, akire rámosolyog néha a párja, tetszik is neki ahogy vagytok,

Viszont: abszolút nem figyelsz arra hogy a másik hol van fejben? Tetszik neki ez az egész itt ami van velünk? Jól érzi magát velem? Boldog velem?

És közben észre sem veszed hogy a párodnak régóta nem kellett már ez az egész. Nem benned van a hiba, nem azért mondom, de ha figyelsz a másikra, nem ér váratlanul ha kilép a másik ebböl a kapcsolatból.

2023. jan. 26. 09:53
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

És nem tudtad kiszedni belőle, hogy mi miatt lett elege belőled?

Másik partnert szedett össze vagy mi?

Te nő vagy férfi vagy?

Én mindenképpen próbálnék magyarázatot keresni, hogy miért hagyott el. Hiába nem tudnám megváltoztatni a történteket, utólag érteni akarnám, miért történt ez így.

Ha ő nem hajlandó mondani semmit, akkor közös ismerősöket kérdeznék meg, hogy hátha ők külső szemlélőként megláttak olyasmit, amit én nem vettem észre. Akár az ő jellemében, akár a hozzám való viszonyulásában.

Ha jól értem, te a második házastársa/élettársa voltál. Az elsőnek hogyan lett vége? Őt is így egyik napról a másikra hagyta el? Vele a gyerek miatt tartotta a kapcsolatot?

Olyan ez, mint egy kirakós játék, de én mindenképpen ki akarnám rakni, hogy utólag lássam, mi miért történt. Úgy gondolom, ez segítene abban, hogy legközelebb ne ilyen partnert fogjak ki. Neked is ezt tanácsolom, ill. ha lelkileg nem tudsz helyre rázódni, nem szégyen pszichológus segítségét kérned.

2023. jan. 26. 09:57
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

6-os vagyok, tovább gondolkodom.

Az is lehetséges, hogy évek óta csalt téged (egyetlen stabil szeretővel), és csak idő kérdése volt, hogy mikor választja a szeretőjét helyetted. Ennek is jó lenne utána járni.

2023. jan. 26. 10:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Szex mennyi volt az utóbbi időben? Mert ha alig vagy semmi akkor azért nem kell csodálkozni hogy lelépett.
2023. jan. 26. 10:04
 9/17 A kérdező kommentje:

Az ok, hogy “csak vissza tartjuk egymást”, “jobb lesz neked nélkülünk”, “hagylak szárnyalni”, “majd meglátod, hogy szabadabb leszel nélkülünk”, “teljesen különbözünk”…

Ilyen frázisokat zúdít rám, ha szóba kerül a téma.

Amúgy nem csalt senkivel, most sincs senkije helyettem, és én vagyok a férfi.

Teljesen értelmetlenek számomra az “indokai” azzal nyugtatom magam, hogy “megbolondult” a családjában nem ő lenne az első.

De nem is az a kérdésem, hogy ő miért hagyott el, hanem hogy hogyan lehetne, meg lehet e ezentúl bíznom bárkiben? Vagy örökre ezt a fene nagy magányt fogom érezni?

2023. jan. 26. 10:09
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
És ennek semmilyen előszele n3m volt? Ne haragudj, de én nem hiszem el, hogy egy 13 éves kapcsolatban mindkét fél maradéktalanul boldog, semmi probléma sincs, aztán az egyik felébred egy reggel és azt gondolja magában, hogy hmm ideje szakítani.... Eléggé sántít ez a történet.
2023. jan. 26. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!