Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 13 évig voltunk együtt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évig voltunk együtt, hogy lehet ezután megbízni újra bárkiben?

Figyelt kérdés

13 évig éltünk együtt, sajátomként szeretem a lányát aki a szemem előtt lett egy kis ovisból nagykamasz, és rengeteg mindenben az én szokásaimat az én mintáimat vette fel, nagyon jól kijövünk, mégis, egyik napról a másikra elhagyott a párom, egyik napról a másikra bejelentette, hogy elköltözik.

Azt hittem már együtt öregszünk meg… jóban rosszban mindig mindent megbeszéltünk, és most nincs… elment… alig tudok reggel kikelni az ágyból, egyszerűen már nincs miért…

Örökké ilyen egyedül fogom érezni magam? Hogy bízhatnék meg ezek után bárkiben is, ha az egyetlen ember akiben ténylegesen 100% feltétel nélkül megbíztam, így egyik napról a másikra 13év után csak úgy elmegy…

2023. jan. 26. 09:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Az ok, hogy “csak vissza tartjuk egymást”, “jobb lesz neked nélkülünk”, “hagylak szárnyalni”, “majd meglátod, hogy szabadabb leszel nélkülünk”, “teljesen különbözünk”…

Szóval voltak itt problémák, csak te nem akartál vele foglalkozni. Abban meg ne legyél biztos, hogy nincs valaki a láthatáron, aki miatt pont most szárnyat kapott, és ezért hagy téged is szárnyalni.

2023. jan. 26. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
A langyos fo.sból is kell egy lendület, hogy az ember kiszálljon, szóval ő most ezt valakitől tuti megkapta!
2023. jan. 26. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

Hány éves a nő?

Csak azért kérdezem mert sajnos a nőknél ha a változó korhoz közelítenek, akkor hormonálisan igen nagyot tudnak változni. Ezt saját magamon is tapasztalom, pedig sem elhízva nem vagyok, gyerekem sincs, de látom magamon, hogy hormonálisan változom, amit nem igazán tudok befolyásolni hiába is akarnám.

13 év meg elég hosszú idő. Lehetséges hogy szerinte nem volt olyan jó ez a kapcsolat, hogy ne tudná nélkülözni, főleg ha 40 év körül van, és változóban van hormonálisan.

Sokan leírják itt az oldalon is hogy 40 körül változás áll be a nőkben és sokan nem kérnek már abból ami előtte volt. Ha igazán szeretett volna téged akkor tett is volna érte hogy együtt legyetek, még akkor is ha közel van a klimaxhoz.

Túl lenni az egészen meg idő kérdése. A gyászmunkát nem lehet sürgetni, meg kell élni, és majd érezni fogod magadon ha eljött az idő arra, hogy nyitni tudsz mások felé. Ez a gyászidőszak minden embernél más lefolyású és más időtartamú. Egy a lényeg, ne nézz hátra, mert akkor a múltban ragadsz!

2023. jan. 26. 10:40
 14/17 A kérdező kommentje:
43.születésnapján reggel ezzel nyitott, hogy el akar menni.
2023. jan. 26. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

#14:

Gondoltam hogy kb ennyi idős lehet. Most kezd átalakulni hormonálisan, ez már a perimenopauza időszaka lehet nála. Nem tudom nálatok hogy volt, de lehetséges hogy azért szakított veled , mert már nem akar szexelni sem. Ilyen esetekben lehet orvosi segítséget kérni, de ha amúgy sem érdekli már a kapcsolat maga (nem szeret téged), akkor nem fog orvoshoz menni. Sok nő (nem mindegyik!) már ilyenkor teljesen elfordul a párjától, pedig ennek nem kellene így történnie.

Azt a tényt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sok férfi is "átalakul", elhagyják magukat testileg, higiéniára nem adnak, úgyhogy ezért is elfordulhat egy nő a párjától. Ilyenkor nem árt ha magadba nézel, hogy te mennyire hanyagoltad el magad, mennyire voltál jó társa minden más értelemben.

Minden párkapcsolatban kettőn áll a vásár, nem is akartam a nőre fogni az egész problémát, csak leírtam hogy 40 év körül jönnek a kikerülhetetlen hormonális változások.

2023. jan. 26. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk ez fixen nem a sehonnan jött, hanem voltak jelei, csak te full alvakultan észre sem vetted. Hát, ciki.
2023. jan. 26. 17:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Jó, de még mindig nem ez volt a kérdésem.

Amúgy minden kapcsolatban vannak problémák, hullámvölgyek, én sem honokba dugott fejjel éltem, pontosan tudom, hogy mik a hibáim, de nem az volt a kérdésem, hogy vajon miért hagyott el, hanem az, hogy ÉN lelkileg kilábalhatok e meg ebből a csalódottság érzésből, vagy egy középkorú ember már képtelen rá.

2023. jan. 26. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!