Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha képtelen vagyok megbízni a férfiakban, emiatt egyáltalán nem megy az ismerkedés, mert mindig azon kattogok, hogy inkább hagyjam az egészet?
Nagyszerű. Felismerted a problémát. Tudod, hogy változtatnod kell ha kapcsolatot szeretnél. A probléma felismerése az első lépés a változás felé.
Sajna nincs tuti tipp vagy sablon tanács amit ilyen esetekben lehetne mondani. Nem szabad a korábbi negatív tapasztalataidat/érzelmeidet rávetítened olyan emberekre akikkel még csak ismerkedsz.
Sajna a társkeresés egy nagy lutri. Vagy bejön a dolog és jót húzol, vagy egyáltalán nem jön be és padlón leszel. Sajna mindkettő benne van.
2 dolgot tehetsz:
1, Békén hagyod a férfiakat. Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor ez működhet.
2, Elmész egy szakemberhez, hogy megoldjátok a problémát.
Ismerkedtem egy ilyen csajjal csak ő még emellett döntésképtelen is volt. Azalatt a szűk fél év alatt míg ismerkedtünk megette az életem.
Vagy óvatosabb leszel és nem engeded nagyon közel magadhoz az illetőt hamar vagy pedig offolod a témát és nem nehezíted meg egyik férfitársam életét sem amíg nem vagy "normális" köszi.
f31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!