Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Későn válaszol az üzenetekre. Ismerkedős fázis, érdekelhetem egyáltalán?
Tudod vannak olyan emberek, akiknek van olyan, hogy ÉLET.
És nem 0-24-ben tolják a telózást.
Szerintem aki ezt figyeli, mint Te is, azok közül 10-ből 9 azt hiszi, hogy az a "fent van" jelzés az valós. NEM AZ.
Van 50+ kolléganőm, aki szintén így lesi, hogy a pasi fent van-e, miért nem ír. A pasi orvos, van hogy órákig a műtőben van. Nem volt könnyű bebizonyítani a kolléganőmnek, hogy hiába jelzi úgy, a pasi nincs fent, mert dolgozik. Szerintem azóta sem hiszi el.
Más platformOKON megnyitja a történeTEID? 2 nap alatt hányat tettél ki? Max 2-t, ha jól sejtem.
Rányomni rá lehet kisujjal is, ha pl koszos az ember keze, de elkezdeni pötyögni már nem. Mert ha ír egyből, akkor mi van? Te megint írsz. Akkor neki megint írnie kéne. És a dolga meg sose lesz kész...
Az a nagy helyzet, még ha nem is tetszik, hogy ez nem felnőtt párkapcsolat. Ez még tini kategória, legalábbis a hozzáállás.
Nekem alandoan azt jelzi meg ejjel is mikor alszom. Ha kikapcsolom a netet akkor is. Fogalmam sincsen miert.
Sot ha kikapcsolom a telom akkor is csak 1 ora mulva szedi le h online vagyok.
Szerintem nem az online potyogesbol, hanem a személyes találkozók alapján ítéld meg a kapcsolatot. Akar, rendszeresen találkozni? Jól érzitek magatokat, haladtok valamerre? Ha pedig nem akar találkozni, avagy ritkán, akkor nem érdekled.
Beteges valakit folyamatosan figyelni miért nem ír, foglald el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!