Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Későn válaszol az üzenetekre....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Későn válaszol az üzenetekre. Ismerkedős fázis, érdekelhetem egyáltalán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú, akivel 3 éve ismerjük egymást, látásból. Párszor beszélgettünk írásban, sokat bókolt. Pár napja kezdtünk el normálisan beszélgetni, nem csak pár sort, mivel egy buliban együtt táncoltunk, de azon kívül semmi sem történt. Tegnap és ma nagyon jót elbeszélgettünk, viszont észrevettem, hogy néha csak órák múlva válaszol egy üzenetemre, pedig más platformokon is elérhető. Van olyan is hogy azonnal ír egy regényt, olyankor nagyon is örülök, de az ritka alkalom. Sokat kérdez, érdeklődik, de nem tudom mire véljem a késői válaszokat. Mindketten 19 évesek vagyunk

2022. ápr. 10. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Hát lehet csinál közbe valamit vagy csak dugni akar veled
2022. ápr. 10. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Nem érdekled igazán. Max talán csak megdug és ennyi
2022. ápr. 10. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Tudod vannak olyan emberek, akiknek van olyan, hogy ÉLET.

És nem 0-24-ben tolják a telózást.

2022. ápr. 10. 18:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Mint említettem, más platformokon fent van, megnyitja a történeteim😀 tisztában vagyok a magánélet fogalmával
2022. ápr. 10. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem aki ezt figyeli, mint Te is, azok közül 10-ből 9 azt hiszi, hogy az a "fent van" jelzés az valós. NEM AZ.

Van 50+ kolléganőm, aki szintén így lesi, hogy a pasi fent van-e, miért nem ír. A pasi orvos, van hogy órákig a műtőben van. Nem volt könnyű bebizonyítani a kolléganőmnek, hogy hiába jelzi úgy, a pasi nincs fent, mert dolgozik. Szerintem azóta sem hiszi el.

Más platformOKON megnyitja a történeTEID? 2 nap alatt hányat tettél ki? Max 2-t, ha jól sejtem.

Rányomni rá lehet kisujjal is, ha pl koszos az ember keze, de elkezdeni pötyögni már nem. Mert ha ír egyből, akkor mi van? Te megint írsz. Akkor neki megint írnie kéne. És a dolga meg sose lesz kész...

Az a nagy helyzet, még ha nem is tetszik, hogy ez nem felnőtt párkapcsolat. Ez még tini kategória, legalábbis a hozzáállás.

2022. ápr. 10. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alandoan azt jelzi meg ejjel is mikor alszom. Ha kikapcsolom a netet akkor is. Fogalmam sincsen miert.

Sot ha kikapcsolom a telom akkor is csak 1 ora mulva szedi le h online vagyok.

2022. ápr. 10. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindenki tudja, hogy akit érdekelsz, az nem pötyögni fog pár óránként, hanem udvarol. Az én szótáramban nem ugyanaz a kettő.
2022. ápr. 10. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. ki vannak kapcsolva, hogy a messenger értesítést küldjön, és órákkal később reagálok kb. mindig
2022. ápr. 10. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az online potyogesbol, hanem a személyes találkozók alapján ítéld meg a kapcsolatot. Akar, rendszeresen találkozni? Jól érzitek magatokat, haladtok valamerre? Ha pedig nem akar találkozni, avagy ritkán, akkor nem érdekled.

Beteges valakit folyamatosan figyelni miért nem ír, foglald el magad!

2022. ápr. 17. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne várj sokat a férfiaktól. teljesen mások vagyunk. lehet hogy az elején sokat keres, de aztán előjön hogy mégsem te vagy az első. Próbálj meg ellazulni. Ne a férfiakat helyezd az első helyre, csalódsz
2022. ápr. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!