Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet szakítási ok, ha találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szakítási ok, ha találkozol egy "méretileg" nagyobb pasival, és kimagsalóan jobb emiatt vele a szex?

Figyelt kérdés
Bár a pasid szereted, szex is jó (volt), addig a pillanatig. Aztán minden megváltozott?
2023. ápr. 7. 20:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
48%
Komolyan nem értem az ide írókat miért borulnak ki egyes dolgokon, ha a kerdezőnőnknek ez a prioritása akkor legyen ez, én ettől még nem fogom az egesz estét hánykolódva tölteni. Egészségére!
2023. ápr. 8. 10:55
 32/36 anonim ***** válasza:
67%
En csak azon borulok ki, ha valaki idehany egy kerdest mindenfele kontextus nelkul, aztan pattog, ha felreertik. Normalisan felteve ez a kerdes ugy hangzott volna, hogy “Parommal megbeszeltuk, hogy kiprobalhatom massal a szexet, mert kivancsi voltam, milyen egy nagyobb merettel, de most vacilalok, mert sokkal jobb volt a szex a masikkal, mint a parommal. Ez lehet szakitasra indok?” Felesleges koroket kerult volna el, nem lett volna megcsalassal gyanusitva es tarsai.
2023. ápr. 8. 11:06
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy megbeszélték, es a másik belement, hát nekem ez fura, de oké, ők tudják. Még azt is elismetem sokat látott nőként, hogy szexuálisan egy vastagabb mindenképp jobb, mint egy vékony.

Viszont azt, hogy pusztán emiatt lecserélni egy olyat, aki esetleg emberileg sokkal jobb, ez már sehogy se fér a fejembe! Mert a szex az egy dolog, de az érzések, az hogy két ember mennyire illik össze, mennyire jön ki egymással az élet minden területén, az teljesen más.

Nekem is volt olyan akivel nagyon jó volt a szex, de emberileg mégsem illettünk össze.

Parommal is jó, bár tény hogy a hosszához lehetne vastagabb, de soha, de soha nem cserélném le emiatt, (es ki se próbálnám már mással), mert tudom hogy a jó kapcsolat az mindennél többet ér.

Vagyos ha kérdező azt irná, hogy a szexen kívül is sokkal jobban érzem magam vele, jobban megertjük egymást, stb., akkor megérteném a dilemmáját.

Igy viszont valóban csak egy ösztönlény, aki kizarolag a lyukával képes érezni.

2023. ápr. 8. 11:51
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

#28! Ha veszek egy csodálatos BMW-t akkor utána nem megyek szalonokba nézelődni, hogy mit vehettem VOLNA inkább, max., ha a BMW-m bedöglik. Ha veszek egy szuper lakást, akkor se járok utána lakást nézni 🤷🏼‍♀️ És akkor itt csak tárgyakról beszélünk, amiknek nincsenek érzéseik.

De köszi, hogy elárultad, hogy csak a szokásos pasi troll vagy. Nincs itt semmi látnivaló.

2023. ápr. 8. 12:04
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, hogy a vastagabbat szereted, de a párod egy oltári nagy balek, te meg egy rettentő nagy szutyok vagy és kívánom, hogy a vastagfaszú csak az miatt cseréljen le, mert talált egy szűkebb puncijú, jobb mellű, feszesebb testű csajt mint te. Belső értékeket direkt hagytam ki, hisz számodra semmit nem számít, akármennyire is próbálod magad igazolni.
2023. ápr. 8. 12:06
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem tenném meg.

27#

2023. ápr. 8. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!