Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minél több sikertelen kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél több sikertelen kapcsolata volt az embernek annál nagyobb a valószínűsége, hogy a következő kapcsolata is sikertelen legyen?

Figyelt kérdés

A válási statisztikák úgy néznek ki, hogy minél több előző házassága van valakinek, annál nagyobb rá az esély, hogy a következő házassága is sikertelen legyen. Tehát ebből arra lehet következtetni, hogy akkor a legkisebb a szakítás esélye, ha még egy kapcsolata sem volt az embernek.

[link]

2020. jún. 13. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Így van.
Nem így van.
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva szerintem így van, de nem tudom, lehet csak én vagyok ilyen hülye picsa.
2020. jún. 13. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon sokmindentol függ. Lehet azért így,mert az adott személynek nincs onismerete,nem tudja,hogy mit szeretne egy kapcsolatban,vagy csak képtelen hűséges lenni,és emiatt elhagyják. Nem jó az,ha nagyon sok kapcsolata volt már az embernek,mert a sok csalódást szerintem nehéz kiheverni,de muszáj néha rosszat is tapasztalni ahhoz,hogy tudjuk,mi az,amit legközelebb szeretnénk egy kapcsolatban.
2020. jún. 13. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában az emberek többsége semmit se tanul egy sikertelen kapcsolatból. Egyből a másik felet hibáztatják.. végig nem gondolják érzelemtől mentesen, hogy mik vezettek a végéhez.

Ez okból kifolyólag ugyan azokat a hibákat követik el újra és újra a következő kapcsolataikban is.

2020. jún. 13. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan összefüggés, hogy akkor lesz stabil valakinek a kapcsolata, ha előtte még nem volt kapcsolata. Valószínűbb akkor, ha kevés, de hosszabb ideig tartó kapcsolatai voltak és akkor sem a kapcsolatainak a természetében keresendő az ok, hanem inkább az érettebb, önreflexióra képes személyiségében.

Abban látok igazságot, hogy ha valaki csak megy egyik kapcsolatból a másikba, akkor ezt fogja folytatni, ha nem próbál tanulni, fejlődni, nem foglalkozik önismerettel, külső körülményeknek tudja be a kudarcait. Ugyanez, ha valakinek sokáig nincs kapcsolata (30-40 éves kor): ha nem próbál tanulni, fejlődni, nem foglalkozik önismerettel, külső körülményeknek tudja be a kudarcait, akkor nagy valószínűséggel továbbra sem fog kapcsolata kialakulni.

2020. jún. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!